A nyugati sajtóban is egyre többet foglalkoznak a magyar kormány masszív, az Európai Unióval és annak értékeivel szemben kifejezetten ellenséges belföldi kampányával. Ma reggel a Bloombergen jelent meg egy hosszabb elemzés a Huxit, azaz a a magyar kilépés lehetséges kockázatairól.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez a vénülő illiberális diktátor szépen kivezeti az országot az únióból, odadobja a többi keleti diktátornak, ő meg szépen levonul a színről, bevackolja magát a hatvanpusztai birodalmába és végigdőzsöli maradék életét az összelopott vagyonból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Már nincs is olyan messze.
Örülhetnek a hülyemagyar maffiahívők! Ezt akarták, erre szavaznak újra és újra!
nemkati
Ez a vénülő illiberális diktátor szépen kivezeti az országot az únióból, odadobja a többi keleti diktátornak, ő meg szépen levonul a színről, bevackolja magát a hatvanpusztai birodalmába és végigdőzsöli maradék életét az összelopott vagyonból.
Csizmás Kond
...kellenek az ilyen légbőlkapott marhaságok, különben mitől káromkodnának sokan ?
SÍva
Az a rohadt nagy igazság csak sokan nem veszik észre, hogy a csatlakozás inkább ártott mint használt! Felszámolták az iparunkat, mezőgazdaságunkat! Stb. Már szinte csak felvevőpiaca vagyunk az eu-nak. Tudom, hogy nem így látjátok de van időm gondolkodni és szinte mindent elolvasni! Hoffi viccelt csinált belőle amikor balról jobbra fordult az ország vezetése. Valahogy úgy fogalmazott, hogy csak nyalni való segget cseréltünk és ez igaz is! Semlegesnek kellett volna lenni mint Svájc!
csipetke
Ez a hithű fidesznyákoknak se fog tetszeni, mert az unió valamiféle biztonságot adott. De ha a puhos valóban megteszi,hogy kilép az unióból,akkor nagy szarban leszünk. Ő a maffiatagokkal megszedte magát, kitömte a pereputtyát is közpénzből, nekik mi gondjuk lesz?Akkora az államadósság, hogy a fal adja a másikat,az unokáink,és az ő unokáik is nyöghetik orbán dilettantizmusát, hogy egyik baromságot csinálta a másik után, és egy egész ország issza a levét...Na ha valóban azt tervezi,hogy kilép az unióból, kiürül az ország,a puhos meg úgy fog járni,mint Ceaucescu
Pálinkás Pál
@SÍva: " Semlegesnek kellett volna lenni mint Svájc! "...azt hogyan...?...svájc gazdag, könnyen lehet független...magyarország utoljára hunyadi alatt volt a maga ura...
Néro2
Akkor már tánc nem lesz fitymáknak csak zene.
Csasztuska.
Béla333
Ha jól tudom, nem kell a kilépésről a népet megkérdezni népszavazás útján, elég az, ha a hülyemagyar maffiahívők a Parlamentben megszavazzák...
Így alakította át az állam maffia a dolgot.
csak úgy....
@KisTehen: kellemes vasárnapot te fontoskódó buta elmebeteg! :)
Béla333
Talán szerdán minél több embernek el kellene végre jönni a tanár-diák tüntetésre, hogy lássa a maffia sereg, hogy vannak akik másként gondolkodnak - a huxit-ról is - mint ők.
16 óra Szent István Bazilika!
simmering73
@KisTehen: 12:50 Huxit? Ezt a hülye haveroddal, shikarival beszéld meg aki meg van veszve a huxitért.
simmering73
@KisTehen: A te illibsi fajtád, a nagy huxit szakértő.
nemkati
@Maccska: Te itt villogsz az orosz meg a történelmi tudásoddal? Hát ne villogj, mert olyan neked alig van.
A ruszkik (ruszki = orosz) ha haza is mentek, már rég visszajöttek. 0rbán hívására vagy engedélyével. A külügyben kémkedtek, az IIB kémbankban, az IRIAS "kutató" cégnél, és ki tudja még hol mindenhol.

Ha ez nem elég, már a kínaiak is készülődnek a Fudanba kémkedni. Ez hozzátartozik az 0rbán által annyira vágyott szuverinitásunkhoz?
SÍva
@sgl: Ugyan már! Ezt te sem gondolod komolyan! Már a rendszerváltáskor segget cserélt az ország vezetése, csak kellett még egy kis idő, hogy ne tünjön felannyira az ország népének! Tudom, hogy ez nehezen hihető de ha belegondol valaki rögtön megérti a történéseket! A szavazástól függetlenűl uniós tagok lettünk volna ha megszavazzák az emberek ha nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.