Nyald meg a cipőm talpát, me' fejbe rúglak! - parancsolja a cigány "domina" a két fajtársa által előzőleg percekig pofozott, többször fejberúgott, leköpködött magyar kisfiúnak. A zalaegerszegi vasútállomáson videóra vett cigányterror csak egy kiragadott eset a magyar mindennapokból, hiszen ez zajlik a legtöbb cigányfertőzött település iskolájában és utcáin. Íme a tetves terroristák képei és adatai.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: utolso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@zsolti: Ja, de ezt a köznyelvben nyakkendős vagy fehérgalléros bűnözésnek hívjuk.
Pontosan azért, mert 1.-1 ilyen cselekmény több kárt okoz az országnak suttyomban és alattomban elkövetve, látszólagos emberélet áldozat nélkül, mintha 100 cigány fosztana ki 100 magyart.
A fehérgalléros bűnözést nagy anyagi kárral a társadalom kasszája ellen követik el hatalmon lévő bűnözők, közvetlen emberéletet nem oltanak ki ezért sajnos szinte észrevétlen.
A cigány támadások pedig jóval szerényebb anyagi károkkal járnak, magánemberek kárára, agresszióval életellenesen. Ezért is jól elkülöníthető a magyar bűnözés a cigány bűnözéstől.
sara
nyirtass
hihetetlen brutalitás,kegyetlenség jellemzi ezeket a bünözöket és most nem csak a konkrét esetre gondolok. Ami különösen megdöbbentő, hogy nem anyagi haszonszerzés motiválja öket, a határtalan kegyetlenség az undorító szadizmus mintha természetes lenne számukra.

zsolti

no comment, úgy sem érted
nyirtass
@sara: Megértem én zsoltit is, erölködik azért, hogy emberszámba próbálja őket venni. Ezt már én is elkövettem, de a tapasztalat minden erőfeszítést képes lerombolni. Ő még próbálkozik mert nem fáradt bele. De ebbe egy idő után épen a tapasztalatok birtokában bele lehet fáradni. Egy idő után majd ő is eljut erre a pontra.
zsolti
@nyirtass: nem erőlködik itt senki, viszont amíg minden nap, mintegy hobbi-szerűen beírod, hogy lógtani kéne az összes cigányt, addig én is beírom, hogy nem az összeset, viszont azokat a korlátolt hülye magyarokat feltétlen, akik egy kalap alá vesznek mindenkit. (nem szó szerint idéztem, mielőtt belekötnél, de kb. ennyire egyszerű a mondandód itt hetek óta) tapasztalatokból pedig sajnos van bőven, de az a vicces, hogy pozitívak is vannak, szóval nem tudok azonosulni ezzel a "gyűlölködjünk minden nap" felfogással.
unyit5
Itt azért egyértelműen megnyilvánul a másik személy önérzetének tudatos megsértése,melyből szintén kiviláglik,hogy a cigentitástudat 'akkor és csakis akkor'van egyensúlyban ,ha a másikéba cigázol.
Jenni
@nyirtass: Szerintem olyan ember mint Zsolti,nem igen fog belefáradni ebbe a témában,örülök hogy Zsolti tud különbséget tenni ember és ember között,mint ahogy roma és roma között is tud,nem mindenkit egy kalap alá vesz mint sokszor látom másoknál,mint pl.hogy az összes cigány bűnöző stb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.