Solton toborzott a Magyar Gárda. Szerintük haláltáborok nem voltak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
sokkal rosszabbat gondolok, sajnos aki ma magyarorszagon beszel egy buncselekmenyrol es a bore szine feher azt mar alapbol a rasszizmus belyeget sutik ra. Es ami felhaborito igazabol a masik oldalon senkit nem erdekel a velemenye es a mondanivaloja. Pedig ezt a dolgot csak kozosen lehet megoldani es csak akkor amikor a ket felnek igen is van mar szandeka, akarja a valtozast. Nagyon surgosen kellene mar egy kozos akarat a dolgokat elinditani a normalissag iranyaba.
tsabeeka
@nyirtass: nem a cigány bűnözőket ítélted el az imént, hanem a cigányokat. a 10-ből 8 arányoddal. a cigány bűnözők elítélése nem rasszizmus, hanem reális látásmód. a cigányok elítélése beteges. egy népcsoport elítélése mindig beteges. ez olyan, mintha a németekre azt mondanánk, h nácik azért, m volt/van köztük az is.

"A magyar munkából él és nem büncselekményekből." továbbra is erre utalnék vissza. ezt a bűncselekményekből élő, általam közelebbről vagy távolabbról ismert emberek nevében kikérem magamnak.
Jenni
@tsabeeka: igen ez pontosan így van,nekem a nagynénémnek német férje van és kint él vele már 10 éves és van két gyereke,és itthon meg azt mondták neki hogy tudott hozzá menni egy nácihoz...ez is ugyanolyan megbélyegzés mint a romákra az hogy mind bűnöző.
Phantom
@Jenni: a romáknak ki kell állni azért, hogy ne érje őket megkülönböztetés. Nem értek egyet a célirányosan csak romákat előnyökhöz jutó bármilyen támogatással. Mint azt már azt korábban írtam (és Te is) van "jó és van rossz ember" és itt megjelölném azt is, hogy van "szegény és gazdag". Tehát a szegény embert támogassuk ne a "cigányt". A cigányságnak ebből kell kinőnie, hogy pusztán származását tekintve ne legyen megkülönböztetve senki, sem negatív sem pozitív értelemben. Ezek az első lépések a felzárkózáshoz. Ezzel már egy "gerendát" ki lehet húzni a szemünkből. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.