A miniszter is nagyokat mondott pénteken a CPAC konferencián.

Lázár János Márky-Zay polgármesterségéről: a Soros-párti alvóügynök felébredt

Kép: MTI/Illyés Tibor

A liberális hálózat már nemcsak globális, hanem immár lokális is, képes egy kisváros konzervatív közösségébe is beépülni

– jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter pénteken a CPAC Magyarország konferenciánaz MTI szerint. Míg Orbán Viktor országosan győzte le a liberálisokat, ő helyben, Hódmezővásárhelyen bizonyult erősebbnek az egyesült – fejtegette.

A rosszban mindig a liberálisok a legjobbak

– folytatta Lázár, miközben felrótta Márki-Zay Péternek, hogy az országgyűlési választási kampány közben az országos ügyekkel helyben is foglalkozott. Az viszont már csak a hvg.hu tudósításából derül ki, hogy miközben lázár Hódmezővásárhely polgármesteréről és a 2022-es választások ellenzéki miniszterelnök-jelöltjéről beszélt – anélkül, hogy a nevét kimondta volna –, így fogalmazott:

Legyőzte Soros György magyar ügynökét.

Lázár arról is beszélt, hogy miután Márki-Zay-t megválasztották polgármesternek, „az alvóügynök felébredt”, és a helyi érdekekkel szemben azonnal idegen megbízói érdekeit kezdte érvényesíteni a városban.

A politikus arra is kitért, hogy miniszterként is, országgyűlési képviselőként pedig különösen jelen kell lenni a hétköznapokban:

Mi konzervatívok vagyunk a garancia arra, hogy semmilyen döntés sem születik róluk, nélkülük.

Szintén pénteken tett erős kijelentéseket a CPAC konferencián Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, erről itt írunk.

Forrás: MTI, hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Az orosz-párti alvóügynök meg jobban tenné ha befogná a pofáját. Sok van az ő rovásán is.
Menőmanó
Az orosz-párti alvóügynök meg jobban tenné ha befogná a pofáját. Sok van az ő rovásán is.
Kapanyél
@sgl: Ezt bevezethetnék a parlamentben is! Oda lenne a 2/3! :)))
jáger laszló
Lázár inkább foglalkozzon az építésüggyel és a közlekedéssel mert az igen xarban leledzik!!Hagyja a politikát és az ideológiát másra azok is hagy élvezkedjenek,mint Schmidt Mariska néni és sokan mások akik szintén nem hozzáértők!!!..
csak ennyi
barátilag
J.L.
Kapanyél
@sgl: Vonatkoztassunk el a kutyáktól! Gondoljunk globálisan az állatokra! Ha a kupakos lala (mint hatökör) egyedül menne be, már az is szabályszegés lenne!
ómió
Maki efftárs a Soros-párti alvó ügynök!? Találó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.