A honvédelmi miniszter azt is bizonygatta a CPAC-n elmondott beszédében, hogy ideológiai megszállók támadnak a gyerekek lelkére az iskolákban.

Szalay-Bobrovniczky: „Magyarországon nem lesz sem LMBTQ-XYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő”

Kép: MTI/Illyés Tibor

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter tartott nyitóbeszédet a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) második napján. Az MTI beszámolójából kiderül, a miniszter többek között a haderőfejlesztésről beszélt, illetve arról, hogy Magyarország elkötelezett és megbecsült tagja a NATO-nak, ami garanciája az ország biztonságának. De beszédében kijelentette azt is:

Itt Magyarországon nem lesz sem LMBTQ-XYZ, sem gendersemleges, sem másmilyen, progresszív ideológiával fertőzött haderő.

Mint a Telex idézi, Szalay-Bobrovniczky arról is beszélt, hogy „ideológiai megszállók a gyermekeink lelkére támadnak az iskolákban”, de a magyar kormánynak sikerült megállítania őket.

Forrás: MTI, Telex.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A legnagyobb fertőző te vagy, kopasz idióta majom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Pegero: 18:34 máj.5. Sztem nem @Nessy:-nek kéne ezt elmagyaráznod,mert ő tudja, hogy kinek milyen kromoszómát dobott a gép, hanem orbánnak, aki rengeteg témában elképesztően sötét. De ha valamit nem tud,legalább ne nyilatkozna,hogy ne tűnjön olyan ostobának. Azt bírta mondani,hogy a melegekből előbb utóbb pedofilek lesznek. Mondott ő már sok egetverő baromságot,de ez benne lesz a top10-ben..
csipetke
@Nyírfa:16:47 máj.5. Velünk mindent IS meg lehet tenni, egy ideig. Csak ez már túl régóta tart, hogy orbán hülyének néz mindenkit. Ez a szalai pedig valószínűleg magátó ilyen debil, mert ez már megszedte magát a kaszinókon, ennek már nem kéne egzisztenciális okokból baromságokat nyilatkozni, vagyis ez is alapból hülye
Nyírfa
@csipetke: 0659.

Már nincsen a fideszben olyan ember, aki ne alapból lenne hülye, ezt bizonyítja az a tény is, hogy tagja ennek a börtönérett szektának.
Sakk Matt
Ha egyszer véletlenül őt vagy közeli hozzátartozóját baleset érné, ne fogadjanak el lmbtq embertől vért - kivéve, ha bayrzsótány asszonya intézte -, de meleg orvos se segítsen rajtuk!
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Mert egyébként oly vonzó a katonaélet, mi?
Nessy
Ha legalább ez a jó ember is tudná, mit jelent a gender szó! Semmi köze az LMBTQ idiotizmusukhoz! De a híveknek így jó, hogy nem értik mi az, és tapsikolnak hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.