Varga Judit igazságügyi miniszternek nem kell a szomszédba mennie néhány szép metaforáért.

Varga Judit: „Magyarország az a kőszikla, melyen megtörnek a baloldal befolyásolási kísérleteinek hullámai”Varga Judit/Facebook

Magyarország az a kőszikla, melyen rendre megtörnek a globális baloldal befolyásolási kísérleteinek hullámai

– jelentette ki az igazságügyi miniszter csütörtökön a CPAC Magyarország konferencián.

Varga Judit az Alapjogokért Központ által szervezett Együtt erő vagyunk! című rendezvény csütörtöki záróelőadásán azt mondta, Magyarország egyúttal az a kőszikla is, melyre a nemzetközi konzervatív összefogás egyik biztos tartóoszlopát fogjuk tudni építeni.

Magyarország Európa közepén egy olyan hely, ahol még él a szabadság, ahol az ember bármilyen kérdésben félelem nélkül elmondhatja véleményét, még akkor is, ha hagyományos családi értékeket vall, ha konzervatív és akkor is, ha ad abszurdum hisz Istenben – szögezte le a politikus.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@drrotf: Megelőztél! .-)) Nekem is a "gránit szilárdságú" jutott eszembe! Ha a "kősziklát" is kapásból tízszer átfarigcsálják, egy kis tengeri kavics marad belőle!
Clavigo
@Shikari: Te inkább egy szardarabra hasonlítasz,,a fitymaszos szennyvízben...Bűzlesz more.
teuton
@Shikari: Ja, olyan szirt, hogy csak eddig 27 törvenyt kellett modositani nehany honap alatt, különben nem jön a zsozso... Na akkor nagyon puha az a köszikla, ami inkabb folyos szar, mert egyetlen hullam elmossa...
Péter2
Kőszikla keménységű , minél keményebb annál könnyebb törni ! Egy kőfaragó ismerősömtől tudom ., nem jó jucus a hasonlat !!! Mint a gránitszilárdságú alaptörvény , amin szinte minden hónapban módosítani kell és , nagyon megkérdőjelezhető a léte !!!
kereső
@Shikari: Soros, soros, soros,...ballib, libsi, gyurcsány, üldözik, rugdossák,,,,,,,,szegény Soros György, az a legnagyobb bűne, amit Magyarország ellen elkövetett, hogy a kollégistákat- és főleg orbánt kivakarta a trágya dombról.
Primitivek vagytok...
ómió
Pedig a külföldi efftársak még jó sok dollárt is "gurítottak" a honi seggnyalóiknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.