Nem a turistabuszok, hanem az alapvető élelmiszerek, a rezsi és az üzemanyagok áfáját kell csökkenteni – írja közleményében a DK.

Orbán Viktor világrekordnak számító, 27 százalékos áfát fizettet meg a magyarokkal – Nem a turistabuszok, hanem az alapvető élelmiszerek áfáját kell csökkenteni

Miközben Orbán Viktor világrekordnak számító, 27 százalékos áfát fizettet meg a magyarokkal minden egyes vásárlás után, most 5 százalékra csökkentette a városnéző turistabuszok, zömében külföldi utasai által fizetett áfát. Ez nem lehet véletlen, hiszen korábban több ilyen cégnél is fideszes kötődésekről számolt be a sajtó.

A Demokratikus Koalíció szerint nem a turistabuszok, hanem az alapvető élelmiszerek, a rezsi és az üzemanyagok áfáját kell csökkenteni.

Az orbáni infláció miatt brutálisan dráguló élelmiszerek, a hétszeresére emelt rezsi és az üzemanyagok minden literjének világrekord áfájából hatalmas bevételekre tesz szert az Orbán-kormány, eközben viszont a milliárdos fideszes elithez kötődő cégeket kedvezményes áfával segíti.

- írták. 

Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy megállítsuk az orbáni inflációt és az ország újra az emberekről szóljon.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
A turistabiznisz a saját lábon álló gyermekek boltja.
Úgyhogy kell a segítség mert a desznyó meg qurmánya családbarát.
Megmondhatja minden akollakó .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
szankciós infláció,szankciós infláció,szankciós infláció..., háborús infláció, háborús infláció..., háborús infláció,Brüsszel,Brüsszel,Brüsszel...,stb

ORBÁNI INFLÁCÓ, ORBÁNI INFLÁCÓ, ORBÁNI INFLÁCÓ, ORBÁNI INFLÁCÓ...
Havanagi
@sgl: Karácsony nekem NULLA lett az előválasztás óta.Az ellenzéki pártoknak hangosabbaknak kellene lenni,naponta többször ,mindenhol elszajkózni az igazságot,de erre is képtelenek.
ómió
Azért, az "efftársi érdemeket" (államcsőd!) ki ne feledjük a bevezetése mögül!
verőce21
Nem kell csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját, azért, hogy a nyugdíjasok és szegények is fizessenek adót...!
Egy -egy tételcsoportot kell csökkenteni csak, gyerekcuccok, pl.
csak úgy....
a fideszmagyarok legföbb ismertetö jele, hogy kibaxottu buták és marha okosnak képzelik magukat! :) - és mindezt 0rbánér és az ö balfax intézkedéseiért, ök így dícsérik az urat.. :)
Edebácsi
@sgl: Nyilván! Ez "gazdaságpolitikánk" lényege, így lehet a mi jövedelmünket, vagyonunkat is haza vinni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.