Böjte Csaba egy anyák napi rendezvényen lépett a mikrofonhoz, hogy elmagyarázza a közönségnek, mit jelent nőnek lenni, milyen a jó apa, és hogyan kell viselkedni egy nővel, miután az baltaheggyel a férje vállára koppintott. Kitért a családi élet nehézségeire is, és receptet adott mindenre. Amikor az UH újságírója a nemrég nyilvánosságra került szovátai szexuális visszaélésekről kérdezte, Böjte azt válaszolta, hogy akkor sem hitte el, és most sem hiszi, hogy ez történt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
Böjtét a sötét,primitív hívők emelték "Csaba testvérré.".Azok,akiket el tudott kábítani szirén énekével, elpalástolta a gonosz énjét.Ugyanúgy,mint a zsírdisznó. Csakhogy nem mindenki dől be ennek a gusztustalan szenteskedőnek.Annyira undorító már ránézésre,de amikor kinyitja a száját a gonosz szól belőle.
Giovanni Alba
@Macskaszem: ma, 07:48
Valami okból a fideszka ügyésze jutott az eszembe elhíresült mondatával: Bűncselekményre utaló nyomokat nem találtunk, az ügyet lezártuk.
Ha van funkcionális analfabetizmus, akkor kell legyen ugyanez a látással és a hallással is. Vannak olyanok, akik akkor sem látják meg a betonfalat, amikor már nekimentek, akkor is csak zavartan mosolyognak, hogy dehát ez meg hogyan került ide.
Mondták a józan hangok, hogy az egyetemek erőszakos kiszervezése alapítványokba nem lesz jó? Mondták. Mi volt a válasz? Ami a kisvasútnál, ha támadják, akkor meghosszabbítjuk, ha még mindig támadják, akkor még tovább visszük.
Hát most elértek a falig és most csodálkoznak, hogy nincs pénz, ezt nem látták jönni.
Macskaszem
@Giovanni Alba: Ez a szélhámos pap maga is egy bántalmazó szexuális kapcsolatban volt az egyik nevelővel. Úgyhogy van neki "tapasztalata", bár ezzel nem lehet dicsekedni.
Havanagi
Na és ki emelte "Csaba testvért" szentté ?Hát az istenadta nép! Volt idő,amikor a csapból is ő folyt.Számomra a botrányok előtt is mindig egy kérdőjel volt,nem bírtam a fejét,ezt itt le is írtam többször.A nép úgy van a szent emberrel is mint a fidesz kormánnyal.A dicsőségnek egyszer csak vége szakad,ha lehull a lepel.l
kulabombaafityiszre
A fene a kurvaanyád te pedofil simogató faszkalap,böjte nevü akasztásra megérett senki.
Dr. Proktor
@Macskaszem: Mindegy hogy észrevette vagy sem - bármelyik eset is történt - az alkalmatlanságát jelzi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.