Nem nagyon van köztünk olyan, aki ne hallotta volna rokonától, ismerőseinek egyikétől-másikától a mondatot: pakolunk és elköltözünk az országból. Sokak megélhetési problémák miatt döntenek a kivándorlás mellett, de legalább annyian sokalltak be a Magyarországon eluralkodó parancsuralmi rendszertől, a mentális, depresszív légkörtől és abból, hogy kilátástalan a változás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,az elmúlt években napról-napra lett élhetetlenebb hely Magyarország, ami mind kevésbé demokrácia, mind kevésbé jogállam, ahol egyetlen elmebeteg ember dönt mindenről.

Iszonyatosan fáj látni azt, hogy mi lett Magyarországból, hogy miképpen épült le az ország és a társadalom együttesen. Hogy korábban általam értelmesnek tartott emberek is felmondják a propagandát, hogy az agymosás milyen szinten működik, hogy 3 millió ember örül annak, hogy nap, mint nap kirabolják őt, a gyerekét, de még az unokáját is."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.