Megszólalt a Gyöngyösoroszin patakba fulladt hároméves Valentinó édesanyja. A fiatal nő szeretné tisztára mosni a becsületét, mert sértőnek érzi, hogy egyes fórumokon azt terjesztik róla, hogy drogos életmódja miatt kerültek a nagyszülőkhöz a gyermekei. A valóság az, hogy Renáta börtönben volt.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: DR PRÉDlKÁTOR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyarországból egy olyan nyomortanyát csinált a fidesz, ahol mostanság a leg nyomorultabbakat állítják pellengérre! - akinek maradt egy csöppnyi emlékezö tehetsége azok tudják,emlékeznek rá, hogy ezeknek a szerencsétlen cigányoknak ,több mint a 80 %- a melózott és iskolába járatta a gyerekeit az " átkosban" !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
magyarországból egy olyan nyomortanyát csinált a fidesz, ahol mostanság a leg nyomorultabbakat állítják pellengérre! - akinek maradt egy csöppnyi emlékezö tehetsége azok tudják,emlékeznek rá, hogy ezeknek a szerencsétlen cigányoknak ,több mint a 80 %- a melózott és iskolába járatta a gyerekeit az " átkosban" !
Giovanni Alba
@SÍva: ma, 13:31
Igen, objektíve akadályoztatva volt. Nem szent és mindenképpen felelős, de nem mindegy a miért és a hogyan.
simmering73
Ja, ha börtönben, az bocsánatos bűn. Egyeseknél.
Menőmanó
Csóri gyerek egyszer már meg is égett, de akkor visszaadta a jóisten azt mondja ez a példás anya, aki nem tehet senmmiről.
Óóóóóóó bakkker.
csak úgy....
@simmering73: akik mindenböl ki vannak rekesztve,-éheznek,fáznak, azok lopni járnak,-ha lebuktak jön a börtön...
érdekes az egészben,hogy a cigányság fölzárkóztatására szánt euro milliárdokat elvitte a flóri nevü cica, aki valakikkel osztozkodhatott a fideszben,hogy öt a mai napig nem baxták börtönbe!
SÍva
@csak úgy...: Igen, igazad van! Mindenben! Sajnos abban a közegben a gyerekek szexuális nevelése nulla! Múltkor olvastam egy cikket (Tiszabura?) vagy valami teljesen elcigányosodott helységről! A fiatal lányok nem is gondolkodnak tovább tanuláson mert nincs kilátásuk az iskola elvégzése után munkára (nem is eröltetik meg magukat)! Egyetlen lehetőségnek tartják a gyerekvállalást! Tehát egy 14-15 éves gyerek vállal gyereket a semmire illetve a többségi társadalom nyakára. Nincs aki visszatartsa a korai gyerekszüléstől, nincs felkészülve a gyerek rendes nevelésére és szinte évente újra teherbe esik! És ez újra és újra megtörténik! (Tipikus patkányok honfoglalása) Bocsánat, hogy így fogalmaztam de csak végig kell gondolni! Tisztelet a kevés kivételnek!
CsipkeRózsa
@SÍva: Azért mégse patkányoknak nevezd őket, ők is emberek, a kormányok is felelősek, hogy ilyen életmód jutott a nyomorban élőknek.
vacsi
"A fiatal nő szeretné tisztára mosni a becsületét, "
Furcsa mosás...
csak úgy....
@SÍva: ugye te azt gondolod,hogy csak a cigányok között akadnak a lecsúszottak,- akiket te patkányozol ,azok között rengeteg magyar is tengödik! - de hajrá fidesz, ha köll az ingedért is...
csak úgy....
@vacsi: említettem már neked,hogy te kibaxottu buta?
SÍva
@CsipkeRózsa: @csak úgy...: Nem igazán így értettem! Egy mű címére utaltam! Tudom, hogy nem csak a cigányok között vannak lecsúszott emberek de elsők voltak akik a munkanélküli járadék bevezetésekor annó még a 90-es években kihasználták ezt a segélyt! Már abban az időben is több gyereket vállaltak mint az a réteg (tudatosan fogalmaztam így) akik munkába jártak és főleg miután bevezették a gyes és családi pótlék állampolgári jogon történő folyósítását! Mivel nem igazán törődtek a tanulással már akkor sem amikor én gyerek voltam nem is igazán tudtak máshol elhelyezkedni csak segédmunkásnak, az út építéseknél és az építőiparban. A 60-as években születtem egy kis községben amely mára teljesen elcigányosodott! Kettőezres lélekszámú kisfalu lakossága ez alatt az időszak alatt teljesen kicserélődött. Mára rá sem lehet ismerni a valaha gyönyörű szülőfalumra! Nem előítéletes vagyok, hanem tapasztalt. 40 évet éltem közöttük. Higgyétek el nem hiányoznak! Természetesen vannak akik kitörtek közülük és szakmájuk van, dolgoznak sőt a gyerekeiket is tanítatták. Sokszor isszák a levét az integrálhatatlan rész viselkedésének.
csak úgy....
@SÍva: te seggfej, a törökök az osztrákok, benneteket még emberszámba sem vettek az állítólagos alantas származásotok miatt, erre mostanában 0rbánék kisütik a türk-magyar rokonságot! :)
SÍva
@csak úgy...: Te egyébként miről beszélsz? És mitől is vagyok seggfej? Ki beszélt itt a törökökről és az osztrákokról?
csak úgy....
@SÍva: azokról a zavart állapotokról ,amik a te fejedben és magyarországon történnek!
csak úgy....
@SÍva: ti több 100 évet szökdécseltek idöben,mint a bolha ha bünbakot kerestek,
közben értetlen pofát vágtok ha valaki ugyan azt teszi! :)
csak úgy....
- kis magyar valóság a rendszerváltástól napjainkig, fölöttébb feledékenyekneknek !
www.youtube.com/watch?v=VmZwQZjseOk
csak úgy....
@Shikari: tibim , anyád csak azt mesélte neked mindíg, mikor meglátogatott néha a csecsóba, hogy a szoláriumból jött és attu olyan barna! - ugye így mindjárt más! :)
SÍva
@csak úgy...: Veled nem lehet normális beszélgetést folytatni ezért úgy gondolom, jobb ha békén hagyjuk egymást! Másként látjuk a világot. Én a jelenről beszélek és a tapasztalataimról és arról a valószínűsíthető tendenciáról ami nem csak az én szülőfalummal történt! Gondolom itt abba is hagyhatjuk a további válaszolgatást mivel a tapasztalattal szemben meggyőző érveid nincsenek!
Qqberci
Ha nem drogozott csak ült, az egészen más...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.