A bukott nyolcadik kerületi polgármesterből budapesti főispánná avanzsált Sára Botond ügyvédje szerint egy politikusnak nem kötelessége valós és ellenőrizhető körülményekről tájékoztatni.

A bukott fideszes Sára Botond ügyvédje szerint a politikus nyugodtan hazudhat

Hazudott, elítélték, ügyeskedett. Forrás: Youtube

Ez úgy derült ki, hogy a fideszes Sára valótlanul híresztelte; a józsefvárosi óvodákban LMBTQ-propagandát folytatnak. Emiatt a bíróság bocsánatkérésre szólította fel – írja a SzMo.

Sára az ítéletnek jellegzetesen fideszes módon tett eleget: bár a bocsánatkérő szöveget posztolta Facebook-oldalán, de azt újabb állítások és vádak közé rejtette el bejegyzésében.

A 2019-es önkormányzati választáson Pikó András ellenében vesztes józsefvárosi polgármester jogi képviselője másodfokon érdekes állításokat tett a politikus ellen zajló perben. Az ügyvéd szerint

a politikusoknak nincs olyan kötelessége, hogy a társadalom tagjait valós, ellenőrizhető és alátámasztható körülményekről tájékoztassák.

Pikó András szerint a jogi képviselő szavai mindent elmondanak

a Fidesz hatalomgyakorlásáról – és arról, mi várható tőlük a következő kampányban. Nem fognak elriadni a rémhírek, álhírek, rágalmak terjesztéséről – mert nem is ismernek más módszert.

Korábban a bíróság jogerős ítéletben kötelezte Sára Botondot, hogy törölje a sérelmezett Facebook-bejegyzést, és a neki történő kézbesítéstől számított öt napon belül tegye közzé, és legalább 30 napig bárki számára olvasható, nyilvános beállítással tartsa fenn saját Facebook-oldalán az alábbi bocsánatkérő szöveget:

2021. július 22. napján a Facebook-oldalamon megjelent írásomban valótlanul állítottam, hogy a józsefvárosi óvodákban hónapok óta LMBTQ-propagandát folytatnak. Ezzel megsértettem a Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatának jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát, mely jogsértést a bíróság megállapította. A jogsértés miatt ezúton bocsánatot kérek Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatától.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Hát másképp , hogy működne a propaganda és agymosoda a fideszeseknek, ezek mind 98% -ban hazugságot terjesztenek , kiszolgálva a szervilis gondolkodást mellőző , buta embereket ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
"...a politikusoknak nincs olyan kötelessége, hogy a társadalom tagjait valós, ellenőrizhető és alátámasztható körülményekről tájékoztassák."

Sára ügyvédje csak tényeket közölt a Fidesz működéséről.
kulabombaafityiszre
Ennyire futja a szánalmas féreg fidernyákoktól..
Aki Én
@Maccskaratyi: Shikari, te balfasz vagy!
Istenakinincsen
A politika a hazudozás magasiskolája. Röhög a fideSS maffia a markába, mert tudják már hogy bármit megtehetnek. Nincs elszámoltatás sem ellenőrzés. A bűnözés olyan magas szinten és összegekben történik olyan gyorsan, hogy egyszerű ember nem tudja követni...és nem is ér rá ezekkel foglalkozni, mert dolgoznia kell a mindennapi betevő falatért.
Az is hibás akit át tudnak verni a bűnözők!
ómió
Nem kéne a bolsikról példát vennie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.