Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter bekéreti a magyar nagykövetet a magyar hatóságok által elengedett, elítélt embercsempészek miatt.

Orbánék által a börtönből ránk szabadított, elítélt embercsempész bűnözők miatt dühöng Ausztria – helyettük is minket büntetnek

Embercsempész bűnözőket fuvaroz a BV-taxi a szombathelyi pályaudvarra. Forrás: RTL

Május végén majdnem ezer külföldi embercsempészt enged szabadon a fideszes kormány egy friss rendeletük alapján. Szerintük túl drága a fogva tartásuk és túlzsúfoltak a magyar börtönök. A külföldi embercsempészeknek 72 órájuk lesz elhagyni az országot

- írja a SzMo.

A magyar börtönökben büntetésüket töltő embercsempészek szabadon bocsátása az osztrák kormányt is felháborította. Alexander Schallenberg a brüsszeli külügyminiszteri találkozó előtt azt mondta, „ez egy teljességgel rossz üzenet”, ami miatt Ausztria fokozott ellenőrzést rendelt el az osztrák-magyar határon.

A magyar kormány lépése miatt most Ausztria külügyminisztere bekéreti a magyar nagykövetet, az osztrák belügyminisztérium pedig más jellegű ellenintézkedések bevezetését is vizsgálja.

Fotó: RTL

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
így aztán komoly visszatartó erő van,igaz cigó...lebukik a csempész, röhög egyet rajtatok, jövő héten újra kezdi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
még ha csak az osztrákok dühöngenének...de ezek a fínom urak szétszélednek a befelé irányuló migránsok irányába, felkarolják őket, és irámy a jólét...

...na persze lesz egy kis golyózápor az új területfoglalók miatt, de hamar rendeződnek a sorok, és Európa újból öröm,el fogadja a jó bánásmódra éhező hajdani rabszolgák gyermekeit...akik aztán visszakövetelik a jussukat.
Néro2
Kösz fitymák !
Öröm , húúúgy vagytok.
Németh István
Azosztrákok akika sógorságot mintama családtag amelyt az ember nemtud levakarni magáról >> már megint, szemét, geci, mocsok, aljas, moslék! UGYANIS az elfogott osztrák embercsempé-szeket, a magyar börtönökből elengedik az osztrák bőrtönőrök javára! Nos ez nem tetszika sógor geciknek ,mert nekik kell eltartani ezért hőbörögnek mivel itt kapták el nálunk az osztrák "ajándékokat" úgy gondolják, hogy csak tartogassuk mi hosszú éveken keresztül őket! Nos a sógorék nem hajlandóak fogadni őket, akkor adott alehetőség menjenek Istenke hírével az osztrákékhoz áldásnak! Ide ha jönnek legközelebb akkor megint csak sittkó és megint csak kitoloncolás lesz!
Namost az osztrák hatóságk meg akik elítélik a magyar intézkedést azok menjenek a zsugori rohadt kurva anyjukba >> szar magukat nagyra tartó gecihuszárok, bocsánat > szar tetves labbanc népség !
Nanya
@Németh István: meg fogsz veszni,baszdanyád. mit vísítozol itt mint egy taknyos hülyegyerek ?
csak nem érted meg,hogy ne okoskodj ! te nem teheted! te idióta hülye vagy !
ómió
Na, de "sógi" efftársak! A "szárnyas kapukra" valót má' szétloptátok!?
verőce21
A kormány hozott egy döntést, lenullázta a bírói ítéletet. megsemmisítette azt, így a bírói hatalom már nem érvényesült, és ezzel megkérdőjelezte annak jogosságát. Az ilyen intézkedés miatt lehet az embernek olyan érzése, hogy itt felesleges a bíróság..., mert ha a kormánynak nem tetsző ítéletet hoz, akkor rögtön az ítélet végrehajtása ellen hoz egy döntést amivel az elítélteket szabadon engedik!
A másik az, hogy a döntés, ami az elítéltek szabadon bocsájtását jelenti diszkriminatív volt, mert csak a külföldiekre vonatkozott, a magyar rabokat nem engedték szabadon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.