Minderről kedden a katari gazdasági fórumon beszélt Dohában. 

Orbán kiadta az ultimátumot: csak ekkor fogadja el Magyarország a svédek NATO-csatlakozását

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök szerint javulnia kell Magyarország és Svédország politikai kapcsolatának, mielőtt jóváhagyják az az ország csatlakozási szándékát a NATO-ba. 

Orbán szerint a politikai kapcsolatok Magyarország és Svédország között „borzasztóan rosszak”, ezért úgy vélekedett, hogy „nem akarnak konfliktusokat importálni a NATO-ba”.

Svédország és Finnország még tavaly nyáron, az orosz–ukrán háború miat adták be csatlakozási kérelmüket a NATO-ba. A magyar parlament márciusban megszavazta a finn NATO-csatlakozást, de a Svédország csatlakozásáról szóló döntést elhalasztották.

Forrás: 24.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
B+, csútkány, a hőzöngésednek már csak annyi jelentősége maradt, hogy égeted maga (meg sajnos az országot is. Svédország - ha még emlékszel földrajz-tanulmányaidra - NATO tagokkal van körülvéve, így a védelme biztosított...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@verőce21: hülye gecc!Az akkumulátor gyárban is migrik fognak dolgozni éhbérért,mert a gecid ebből is hasznot húz!Ezért kell itt verned a kultúrhádat,hogy lássák kit védsz a seggénél!
ómió
Pedig a svéd efftársak a tagságuk zálogát a mi szapulásunkban "látják"!
drrotf
Orbán míg nem kap brezsnyevi csókot a svéd miniszterelnöktől addig megvétózza a svédek NATO-hoz való csatlakozását!A puszi az mindenképpen kell, mert Putyinnal most nem illik csókolózni, most egy másik férfi kell ehhez az aktushoz.Ekkor sokat javulhatnak a svéd -magyar politikai viszonyok!
Peller Anikó
@Qqberci: Leszarja ez a svédek biztonságát, neki csak egy a fontos, a putyin védelme. Na nem ő akarja megvédeni aputyint, hanem a bukás után hátha oltalmat találna a ruszkiknál, márha nem előbb döglik meg amaz. Vagy nemez.
Lepényleső
Az intelligens világban ezt nem de zsarolásnak nevezik,- és nem is véletlenül meg is büntettik?
Bízhatunk benne,hogy majd csak azt aki így viselkedik,- vagy mint eddig a port le,rajtunk verik?
Edebácsi
@csak úgy...: Inkább ne! Már annak hossza már úgyis több, mint sok! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.