Minderről kedden a katari gazdasági fórumon beszélt Dohában. 

Orbán kiadta az ultimátumot: csak ekkor fogadja el Magyarország a svédek NATO-csatlakozását

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök szerint javulnia kell Magyarország és Svédország politikai kapcsolatának, mielőtt jóváhagyják az az ország csatlakozási szándékát a NATO-ba. 

Orbán szerint a politikai kapcsolatok Magyarország és Svédország között „borzasztóan rosszak”, ezért úgy vélekedett, hogy „nem akarnak konfliktusokat importálni a NATO-ba”.

Svédország és Finnország még tavaly nyáron, az orosz–ukrán háború miat adták be csatlakozási kérelmüket a NATO-ba. A magyar parlament márciusban megszavazta a finn NATO-csatlakozást, de a Svédország csatlakozásáról szóló döntést elhalasztották.

Forrás: 24.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
B+, csútkány, a hőzöngésednek már csak annyi jelentősége maradt, hogy égeted maga (meg sajnos az országot is. Svédország - ha még emlékszel földrajz-tanulmányaidra - NATO tagokkal van körülvéve, így a védelme biztosított...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
B+, csútkány, a hőzöngésednek már csak annyi jelentősége maradt, hogy égeted maga (meg sajnos az országot is. Svédország - ha még emlékszel földrajz-tanulmányaidra - NATO tagokkal van körülvéve, így a védelme biztosított...
Dr. Proktor
A konfliktus, kormányunk és Orbán személyében, már benn van a NATO-ban...
csak úgy....
a kotorék most katarba okoskodik? - allah növessze hosszúra a bünlajstromát...
gina
Ki vagy te? szar kis repedtsarkú román gipsy, nem sokáig ugatsz te senkiházi, a te véged is eljön az biztos remélem mielöbb..
Edebácsi
„nem akarnak konfliktusokat importálni a NATO-ba”
Hát nem éppen azt teszik?!
justhpeter
Ez a félkegyelmű még mindíg azt hiszi, hogy ő is valaki ? Szerencsétlen hülye, de a társtettesei megérdemlik. Egy biztos: Orbánnal indult a fideSS és Orbánnal is fog véget érni. Az csak a bónusz lesz, hogy a kolostormalaccal együtt eltűnik a kdnp is és rögtön utánuk a NER és a kleptokrata-nemzeti keresztény csürhe is. A jobboldal vezetésére a jobbik és a nácik fognak versenyezni, a baloldal meg időt kér, hogy kilábaljon az indentitásválságból.
jáger laszló
Orbán +szabta a feltételt a svédeknek!!
Úgy táncoltok ahogy én fütyülök!!
Semmi apelláta
punk- tum!!
Nyírfa
Remélem, olyan lesz a válasz, amitől Orbán gutaütést kap.
colibri
Szégyellje és sz@rja össze magát! Ez utóbbi eljön, lehet már nem is olyan soká...
Alfa
@durbincs: te szarházi kecskebaszó megsértettél... kihagytál a felsorolásból!
verőce21
Erről van szó...! Javulni kell a politikai kapcsolatainknak előbb! Lehet, már a Gripenekhez sem kapunk olcsón alkatrészt, akkó meg azé...! :)
Nyírfa
@justhpeter: 14.40

" A jobboldal vezetésére a jobbik és a nácik fognak versenyezni, a baloldal meg időt kér, hogy kilábaljon az indentitásválságból.

Az a borzasztó, hogy ennek az abszurd lehetőségnek is van realitása.
katana588
2026 ban lejár a Gripenek bérlése aztán a svédek bemondják hogy nincs tovább ahogy a magyar "légierő" is annyi meg egy bambi.
Néro2
Háát koma akkor javíts rajta. te baxtad el úgyhogy hajrá !
A NATO-ban a konfliktus meg te magad vagy.
jáger laszló
Paradoxon
Orbán védi a svéd függetlenséget a NATO-tól!!!???
Hát ilyen is van!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Juhász István
Eddig azt szajkózták, hogy minden OK, csak még a Parlamenti döntés hiányzik. Mert az nagyon FONTOS. Meg várják még az Erdogant is. Most már világos lett, hogy VÉTÓKIRÁLYUNK újra akcióba lép...Addig, amég őt magát is ki nem fogják VÉTÓZNI. " Mindenhonnan ".
Toller Béla
Vegyük már szó szerint ! Orábn eltakarodik, a viszony azonnal megjavul, svédek be a NATO-ba ! MIndenki örül és tapsikol !
verőce21
No, megaztán ki akar konfliktusokat importálni a NATO-ba...?
Úgy van ezzel az ember, mint Ukrajnával, vagy éppen a migránsokkal...! :)
Németh István
A trutymófejüek handabandáznak mindenféle faszságot! Az ő dolguk - mondjuk inkább lehetőségük, hogy kifejtséka társadalkomra és egyáltalána környezetre nem kívánatos, leginkább undort keltő aljas véleményeiket!
Az usa-nato, az Eu vezetés, az usa nagykövet kijelölt útja kiválóan működik >> no ezen taka-rodjanak a büdös kurva anyjukba!
pacal
Buta bunkó Orbán cigány, Svédország akkor is a NATO védelme alatt áll, ha te nem akarod!

Orbánt meg kell ölni... el kell pusztítani egy egész ország érdekében,
balos
@verőce21: hülye gecc!Az akkumulátor gyárban is migrik fognak dolgozni éhbérért,mert a gecid ebből is hasznot húz!Ezért kell itt verned a kultúrhádat,hogy lássák kit védsz a seggénél!
ómió
Pedig a svéd efftársak a tagságuk zálogát a mi szapulásunkban "látják"!
drrotf
Orbán míg nem kap brezsnyevi csókot a svéd miniszterelnöktől addig megvétózza a svédek NATO-hoz való csatlakozását!A puszi az mindenképpen kell, mert Putyinnal most nem illik csókolózni, most egy másik férfi kell ehhez az aktushoz.Ekkor sokat javulhatnak a svéd -magyar politikai viszonyok!
Peller Anikó
@Qqberci: Leszarja ez a svédek biztonságát, neki csak egy a fontos, a putyin védelme. Na nem ő akarja megvédeni aputyint, hanem a bukás után hátha oltalmat találna a ruszkiknál, márha nem előbb döglik meg amaz. Vagy nemez.
Lepényleső
Az intelligens világban ezt nem de zsarolásnak nevezik,- és nem is véletlenül meg is büntettik?
Bízhatunk benne,hogy majd csak azt aki így viselkedik,- vagy mint eddig a port le,rajtunk verik?
Edebácsi
@csak úgy...: Inkább ne! Már annak hossza már úgyis több, mint sok! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.