Latorcai Csaba kiakadt az Európai Parlament javaslatán, miszerint Magyarországot alkalmatlanná akarják nyilvánítani az unió soros elnöki tisztségének betöltésére. 

"A magyar embereket támadta meg az Európai Parlament" a fideszes miniszterhelyettes szerint

Az Európai Parlament (EP) napokon belül dönt arról, hogy a magyar kormány alkalmas-e az Európai Unió soros elnöki tisztségének betöltésére – számol be az Index.hu.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az Európai Parlamentnek nincs hatásköre ilyen döntést hozni, bár tény, hogy határozattervezet van az EP előtt.

„Ez a határozati javaslat minden alapot és tényszerűséget nélkülözően támadja Magyarországot és a magyar embereket azért, mert nem támogatják a háborút, a migrációt, és a genderőrületet” – mondta az ügyről a Magyar Nemzetnek Latorcai Csaba.

A területfejlesztési miniszterhelyettes úgy gondolja, hogy az EP messze túllép a hatáskörén, de bízik benne, hogy ez semmilyen módon nem befolyásolja a hazánknak járó uniós forrásokról szóló megegyezést. A miniszterhelyettes szerint színtiszta baloldali, pártpolitikai alapon motivált koncepciós eljárásról van szó – írja az Index.

„Az ellenőrző bizottság ezzel egyrészt a magyar emberekre akar nyomást gyakorolni, hogy ha nem változtatnak az álláspontjukon a gender, a háború és a migráció elutasítását illetően, akkor nem kapnak uniós forrásokat, másrészt pedig az Európai Bizottságra akarnak nyomást gyakorolni, hogy mindaddig, amíg Magyarország nem támogatja a háborút, a migrációt és a genderőrületet, addig ne folyósítsák azokat a pénzeket, amik pedig járnak az országnak” – fogalmazott Latorcai Csaba.

Forrás: Index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Csak az ostoba korrupt tolvaj fideszes politikusokat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Csak az ostoba korrupt tolvaj fideszes politikusokat...
Néro2
A mimogyorókat az És és-t meg a jóvanezigyet.
Csak szónék faxkalap azok nem Magyar Emberek . lények , trágyadombotokon.
Ne keverd a szezont a faszoddal !
De ha finomítani akarom legfeljebb bennetek , büdös bunkó nagyképű tolvaj hazug qurmány.
tothjani
Még véletlen sem a Fasiszta rohadékokat támadta meg. :(
lampa laz
Ne keverd össze a magyarokat az erdélyi romával.
jáger laszló
Hát ez kellemetlen lenne a fidexnek politikailag!!
Azért ezt húzást kizártnak tartom!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
nem a magyar embereket, hanem titeket, mocskos NER horda...ja ,nálatok még a férgek is magasabban állnak az evolúciós létrán...
dr. prédikátor
meg az anyád picsáját te barom!!! a gazdádat a cigány lókupecet meg a csürhéjét tartják alkalmatlannak!!!
Giovanni Alba
Bocsássunk meg neki, nem tudja mit beszél. Ha már van őrület a gender-kérdésben, azt éppen az övéi képviselik, mint például a dunaparti nagycirkusz házmestere, aki szerint a nők helye a konyhában, vagy a szülőszobában van.
Vajon mit érthetett azon, hogy a parlamentben éppen felszólaló képviselő -aki történetesen születési neme szerint nő- inkább menne haza női princípiumát beteljesíteni, azaz engedelmes cselédként gyerekszülés közben/mellett gondoskodni a ház urának kényelméről?
Mit képzelnek magukról ezek a csekély értelmű medvebocsok?
gina
Nem te retkes fidesz szemét, hanem titeket OV t elsö sorban, aljas népség , maffiózók
KisGenyo2
"az Európai Parlamentnek nincs hatásköre ilyen döntést hozni"
Hát most még nincs. De van ott is egy olyan 2/3-ad akikkel simán "csinálnak" erre vonatkozó törvényt (is) és onnantól majd lesz! Nem ismerős ez valahonnan? Máshol is lehet ilyen fajta "demokráciát" játszani...
Alfa
te barom kecskebaszó ugyan olyan hülye vagy mint apád a jancsika
Havanagi
Milyen jogon takarózik ez a nyikhaj a magyar emberekkel? Kb 2 millió magyar ember nem adta a szavazatát a tolvaj rabló bandára.Már ebben is hazudnak,mint mindenben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.