Karácsony Gergely mellett Tordai Bence, Cseh Katalin és Márki-Zay Péter is felbukkan benne.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az oroszok seggét nyaló NER hazugság kampánya!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az oroszok seggét nyaló NER hazugság kampánya!
CsipkeRózsa
Az okos fideszesek most tanulják a szavak értelmezését.
Nessy
Keressenek egy számitógép programokhoz értő tinit,hátha tud egy új plakátot csinálni! Ez a 13 éves plakát, amin csak a fotók változnak, nagyon primitív, és már kontra produktív.
kereső
Orbán kimaradt? Helytelen! Hiszen, azt, hogy "háborúban állunk" ő mondta az évértékelőjén:
"a miniszterelnök az évértékelőjén azt mondta: közvetetten egész Európa háborúban áll Oroszországgal."

Magyarország meg Európában van. Vagy nem??- hülye, primitiv fideSS bagázs!!
kereső
Én, egyenesen keveslem a "baloldal" háborúpártiságát. Karakánabb , egyértelműbb és főleg hangosabb kiállást várok/várnék tőlük Ukrajna mellett.És, őszintén szólva lex@rom, hogy mit szólna, vagy mit gondolna erről a primitivek közössége- és dúró dóra.
CsipkeRózsa
Ez a plakát nagyon gyors munkával készült el, tudnak ezek a fideszesek dolgozni is, ha akarnak.
drrotf
Erre a marhaságra szórják a pénzt ,de a pedagógusok bérét csak eus pénzből tudják és akarják fedezni!Noorrmálisak? -kérdezné Besnyő Pista bácsi!Úgy csinálnak mintha a baloldal irányítaná az országot már több mint egy évtizede és ők lennének a felelősek hogy az EU legszegényebb országa lettünk, és az életszínvonalunk csökkent!
kereső
@drrotf: Tavaly rogán minisztériuma 44 milliárdot költött propagandára, a közmédia 130 milliárdján felül.
A 44 milliárd óránként 5.025.000 Ft-ot jelent.
csipetke
A fidesz-banda vajon kicsit se szégyelli az ordasnagy hazugságokat?Hogy nem ég le a bőr a pofájukról...Az idióta birka meg be is nyalja. Felháborító,hogy a pedagógusok,és az egészségügyi dolgozók béremelésére nincs pénz, de százmilliárdokat szarnak el a kőgazdag kínai akksigyárak "támogatására", (remélem egyszer kiderül,mennyit "osztott"vissza a kínai a feneketlen fidesz-zsebekbe), és a kormánypropagandára. Ilyen aljas,kártékony,nép,-és országpusztító-lerabló kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen országnak..A you tube-on nem lehet megnézni egy videót anélkül,hogy ne botolna bele a fidesz undorító,hazug propaganda filmjébe. Aljas hazug maffiózók
Feró25
Ezek a barom fideszesek állandóan harcolnak még orosz ukrán háború nem is volt de orbán már az ellenzéket nevezte ki ellenségnek.ezek betegek a híveikkel együtt.
vitriol
@kereső: Az ilyen fideszes elszólásokat kell meglovagolni az ellenzéknek és nem szabad megvárni, hogy a politikával nem foglalkozó embereknek is beleégjen az agyába, amit a fidesz mantráz aljas indokból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok