A magyar embereknek joguk van tudni, hogy a háborúpárti álláspont, amelyet a baloldal képvisel, hihetetlen kockázatokat rejt magában, ezért indít a Fidesz figyelemfelhívó kampányt – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

"A baloldalt külföldről finanszírozzák, és akik a pénzt adták, szintén a háború pártján vannak" – Ez Hollik István elképesztő eszmefuttatása

Fotó: MTI/Soós Lajos

Hollik István teljesen világosnak nevezte, hogy Európa, és benne Magyarország számára is a legfontosabb kérdés úgy hangzik: háború vagy béke. Ez a két opció van, más nem lehetséges, és a magyar politikában is mindenkinek erre a kérdésre kell választ adnia.

Hangsúlyozta: az egyértelmű, hogy a kormánypártok válasza a béke, viszont a baloldal úgy döntött, hogy a háború pártjára áll. Ez korábban is eléggé nyilvánvaló volt Tordai Bence, vagy a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is világossá tette, hogy hadieszközöket, lőfegyvereket, vagy ha kell, katonákat is küldenének a konfliktusba.

Karácsony Gergely főpolgármester pedig talán még ennél is tovább ment azzal, amikor azt mondta, hogy szerinte mi már hadban állunk – fogalmazott Hollik István.

Felhívta a figyelmet arra, hogy ha Magyarország elkezdene fegyvereket szállítani, azt fizikailag nem tudná másképp, csak Kárpátalján keresztül, ahol magyarok élnek, és ez közvetlenül is fenyegetné az életüket.

Hollik István jelezte: a kormány békepárti álláspontja arra is rámutat, hogy nemcsak Magyarország békéjét és biztonságát garantálnák, hanem azt is szeretnék, hogy a szomszédban tartó háború is minél hamarabb véget érjen. A baloldal azonban nemcsak nem akar véget vetni a háborúnak, hanem még bele is sodorná Magyarországot – fűzte hozzá.

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója elmondta, hogy arról a veszélyről, kockázatról, amit a baloldal háborúpárti politikája jelent, minden magyar embernek tudnia kell, és erre a "felelőtlen kockázatvállalásra" minden magyar embernek emlékezni kell akkor, amikor a következő választásokon az urnához járul.

Hollik István kijelentette: amit Karácsony Gergely mondott, az egy háborúpárti deklaráció. Ez pedig azt jelenti, hogy ő világossá tette: az a politikai közösség, amihez tartozik, a baloldal, egyértelműen azt az álláspontot képviseli, amelyet egyébként ma Nyugat-Európa és az Amerikai Egyesült Államok.

Ők azt mondják, hogy ebben a helyzetben nem a békére kell törekedni, hanem a háborús nyomást kell erősíteni. Ez viszont azt is jelenti, hogy még több fegyvert kell küldeni a háborúba, egyre messzebbre tolják a háború végének időpontját, és addig minden nap emberek halnak meg – mutatott rá a kormánypárti politikus. Ráadásul amíg a háború tart, Nyugat Európa gazdasága nem tud fellélegezni.

Sem morálisan, sem gazdaságilag, sem a biztonság szempontjából, semmilyen módon nem tartható a háborús álláspont – összegzett Hollik István.

Azonban megjegyezte: lehet, hogy az áll a háttérben, hogy a baloldalt külföldről finanszírozzák több milliárd forinttal, és azok, akik ezt a pénzt nekik adták, szintén a háború pártján vannak.

Lehet, hogy azért van szükség a háborúpárti deklarációra időről időre, hogy világossá váljon a külföldi finanszírozók számára az, hogy a magyar baloldal úgy cselekszik, ahogy azt tőle elvárják – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Magyarországon kizárólag Orbán van a Háború pártján, hiszen a mai napig bízik abban hogy Orosz segítséggel vissza tudja szerezni a Kárpátalját.
Kérdés hogy az ott élők szeretnének-e hazai adókat fizetni vagy agyonvernék a felszabaditó hős magyar hadsereget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Toller Béla: 09:34 Most hoztak erre egy törvényt,hogy ne lehessen beperelni őket,ha ilyen f@szságokat mondanak..
bence
Hollik ! te ennél nagyobb hülye már nem leszel !
Lepényleső
"A baloldalt külföldről finanszírozzák",- míg a jobboldalnak nevezett ner szövetkezet a fegyveres
erőszakszervezetekre is támaszkodva eme országot gátlástalanul fosztogatják,- keresztényi és
valamilyen nemzeti palást alá rejtve,- irdatlan nagy mivoltukkal kérkedve,mindenkit fenyegetve?
telegdilaci
@Lepényleső:a leggyalázatosabb ebben hogy amig azzal foglalkoznak ezek a hiteltelen hazug gazemberek,hogy Dollár milliárdokkal finanszírozták a baloldal kampányát,Ők is elszámolhatnának hogy hány ezer milliárdot szórtak el közpénzből a baloldal,és Brüsszel lejáratására!
kulabombaafityiszre
Menjetek már el putyinhoz ott verjétek a békepárti nyálatok.
Közben ne aggódjatok,lesz helyetek a moszkvai központi kórházban a toxokilógiai osztályán ahová mérgezés miatt beszállítanak benneteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.