A politikai üresjáratok sűrű halmazát abban is láthatjuk, hogy a baloldal ugyan próbálkozik a folyamatos zavarkeltések folyamatos sorozatát fenntartani, de valójában annyit sem képesek vele elérni, hogy a sajátjaik előtt igazolják, miért is van erre szükség. Ez sok összetevőből következik. Elsőnek például abból is láthatjuk, hogy a világon senkit sem érdekel, mit és miért tesznek. Azt hiszik, túlzok? Érdemes megnézni, hogy a közösségi oldalakon milyen számokat képesek produkálni, vagy akár azt, hogy személyesen, ott és akkor, amikor mindez történik, mennyien is kaphatóak arra a hivatásos forradalmárokon kívül, hogy ott legyenek ezeken a felfordulásokon. Mi mutathatna rá ennél jobban, mint a tény, hogy Hadházy Ákos, akiről lassan már csak teljesen sokadlagos információ, hogy amúgy országgyűlési képviselő, saját maga jegyzi meg a legutóbbi felfordulás után, hogy ez bizony nagyon kevés volt.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ez az a karlendítős zsebnáci? Vagy a bohár? Annyian vannak és olyan jelentéktelenek,hogy meg se lehet őket különböztetni. Sebaj,az agancskapun van hely bőven mindegyiknek
izéke
@Shikari: szájer már vár rátok,térdelhettek elé és bő nyállal vagy seggel,ahogy kívánod bozgorka

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.