Kiadtak egy szórólapot, amit az országszerte zajló tüntetések résztvevőinek szánnak.

„Ne legyen megfélemlítő ruhában!” – Kéri az ORFK a tüntetőktőlADOM Diákmozgalom/Facebook

Továbbra is országszerte folynak a tüntetések, elsősorban diákok demonstrálnak az oktatás helyzete miatt, illetve a tanárokat érintő igazságtalan státusztörvény bevezetése ellen. Mint ismert, a korábbi hasonló tüntetések során a rendőrök – több vélemény, például civil szervezetek szerint – túlzott erőszakot alkalmaztak a békésen tüntető diákokkal szemben. 

Most tehát csak olaj lehet a tűzre az a szórólap, amit a rendőrség kiadott csütörtökön az újabb demonstrációk margójára. Ezen a következő felhívások szerepelnek:

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Megfélemlítő ruhát csak a TEK meg a fakabátok viselhetnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
Jajj! Jajj! Félnek a diákoktól !! ne bántsatok,félünk,,,! geci kormány.Eszem áll meg ekkora piszkos sunyiságon.Könnygáztól nem féltek,az mehetett a gyerekekre??!!Gumibot?Erőszakkal kitépés a tömegből??!!Mocskos árulók vagytok,akik tönkretették ezt az országot.
Giovanni Alba
Tessék mondani zsandár bácsik, csúnyán nézni szabad? Vagy attól már rosszul alszanak?
Még szerencse, hogy a "focidrukkerek" vonulása nem számít tüntetésnek.
Toller Béla
Rúgjátok már ki ezeket az álmimózákat ! Legalább a készen soha nem lévőket tegyétek rendbe, ők látszanak ! A dagadtakkal kezdjétek, aki szakállt visel, az legyen a következő,a fiatal, de villogó szemű őrülteket még az elsők előtt ...A kiképzők helyett vegyetek fel fiatal tanárokat, módszertanilag egy évszázadot, ha nem kettőt kellene előrelépnetek, talán ők segítenek. Az eszközeitek felét meg kapják meg a rendes bűnüldözők, hadd dolgozzanak eg kicsit szabadabban !
jesz
az arcszőrzetes rendőr nem probléma?
balos
Figyelem figyelem!Hol vannak a fideSSes kommentelők?Netán,most kapják meg a kommentjeik szövegét?Hát a júdás pénzért meg kell "dolgozni"1-2 segget!
Nessy
Szegény rendőr bácsik! Már a ruháktól is félnek! Egy eltakart arc mögött maga az ördög is rejtőzhet! Ez tényleg már tragikomédia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.