A kizárólag Csák János miniszter és feltehetően a regnáló által tolt Ókovács Szilveszter főigazgatói kinevezése az Operaház élére egy nap alatt két, szintén az állást megpályázó kiválóság távozást eredményezte: csütörtökön Kesselyák Gergely az Operaház első karmestere kapott elbocsátó üzenetet, pénteken Rost Andrea ment elébe és úgy döntött, nem hosszabbít szerződést.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ókovács??? Na, ez is a kezünkben van! Néző? Mint a Nemzetiben! Viszont jöhetnek a nemzeti érzelmű darabok. Hogy a kutya se kiváncsi rájuk? Sebaj! Majd kipótoljuk állami támogatással!
Nessy
@namihami: Ókovacs azzal érvelt a huszonkilenc ezer forintos jegyár mellett, hogy "nem hagyja elprolisodni az Operát"! Na, majd most új műsorok, új szereplők, hazánk nagyjainak a szinvonalán. Telt házas előadások!
nemkati
Itt is az történik, ami ma a gazdasági, kulturális élet területén mindenütt Magyarországon. Az értékes emberekt válogatott eszközökkel elüldözik, a helyüket NER kompatibilis de hozzá lojális tehetségtelenekkel töltik be.
Az Operaház fantomja újabb áldozata:
index.hu/kultur/2023/06/09/ifj-harangozo-gyula-lemondas-csak-janos-operahaz-foigazgatoi-palyazat-harangozo-gyula-dij/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.