A rendőrségi határozat szerint a 18 éves aktivista „szervezői magatartást tanúsított” a május eleji tüntetésen. A jogvédő szerint elriasztó hatású büntetésnek szánták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Bezzeg a nyugdíjasoknak meg 15% emeléssel akarnak szavazatot nyerni!Hát tőlem azt kapják,amit a majom kinyom!
drrotf
Mióta nem szabad az embereket egy közös sétára hívni egy szabad országban?Gyülekezés szervezése is sérti a szabad vélemény nyilvánítás jogát, vagy csak a Békemenetet lehet szervezni büntetlenül?
Béla333
Összedobjuk? Összedobjuk!
Hová dobjuk?
drrotf
Ha ennek a fiatal lánynak a felhívása hogy vonuljanak a karmelita kolostorhoz egyáltalán a társadalomra veszélyes amit a hatalomnak meg kell torolni, akkor Orbán ,amikor a szövetségesek ellen uszít, és nem akarja alávetni magát a magyar állam ígérete ellenére sem az uniós rendelkezéseknek az nem a magyar társadalomra veszélyes cselekmény ? Pankotai Lili magatartásához képest már nem csak szabálysértés Orbán Viktor magatartása hanem a magyarok elleni bűncselekménynek is lehetne minősíteni, ha lenne olyan hatóság aki szembe merne szállni a diktátorral!Pankotai csak annyit mondott hogy "Emberek keressük már föl a doktorminiszterelnök urat és kérdezzük már meg Tőle ,hogy mi a fenéért csinálja ezt a nemzet napszámosaival?Ez a magatartás a társadalomra veszélyes?Még Orbán Viktorra sem lehet ez veszélyes,nem hogy a társadalomra, mert csak annyit akart ez a lány elérni, hogy ne csesztessék a pedagógusokat akik minden gyereket, így a kis Orbán Viktort is csak a jóra , a szépre tanították, s nem arra hogy úgy csináljon ahogy a diktátorok szoktak tenni az ellene szegülőkkel!
Csizmás Kond
...nem kell berezelni, szőrösgyuribácsi fizeti...
dr. prédikátor
@Shikari: SIKARI HIMRINGYÓ!!! te se ember nem vagy se eszed nincs te féreg!!! te csak egy bűzlő szarkupac vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.