Erről posztolt a miniszter a Facebook-oldalán.
Szijjártó Péter: "fűteni továbbra is csak gázzal lehet"
Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

Moszkvai idő szerint csütörtök délután 3-kor a külügyminiszter részt vesz a Szentpétervári Gazdasági Fórum "Energia a 21. századnak: A jelen kihívásai, mint a holnap lehetőségei" című energetikai témájú panelbeszélgetésen.

Ehhez kapcsolódva ma reggel Szijjártó arról posztolt a Facebookon, hogy

„Magyarország energiaellátása továbbra sem ideológiai vagy politikai kérdés, mert fűteni továbbra is csak gázzal lehet. Irány Szentpétervár, a Nemzetközi Gazdasági Fórum immár hetedik alkalommal.”

Forrás: portfolio.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Fűteni a fidesszel lehet. Befűtöttetek a népnek kegyetlenül. De ha ez tetszik a birkanyájnak a többi meg kussol, akkor éljen a kollektív szopás.
simmering73
@KisTehen: Téged fűt a tehéntrágya, te ökör. Rajtad mikor végeztek lobotómiát, Bimbó?
gina
Kis buzi szöcske te meg továbbra is a nyelved az orosz Puryin és OV zsiros seggébe te nyomorult beteg kis senki
gina
@KisTehen: Beteg kis kommunista buzi, imádd csak ezeket az emberi szemeteket,
nemkati
Ismerek olyanokat, akik fával, szénnel vagy árammal fűtenek, aztán vannak olajkályhák, meg mindenféle egyebek is. Szóval lehet azért mással is.
Nessy
Az ősszel még á fafűtés volt a sláger partunknál és kormányunknál! Ezek se tudják mit akarnak, de azt nagyon!
Qqberci
Hülye vagy, Szíjrágó, mint rendesen... Hőszivattyú? Geotermikus? Villany?...
drrotf
Múltkor olvastam egy hírt amelyben az állt,hogy maga a nagy és fényes tekintetű Orbán Viktor 2018-ban még tervet készíttetett az orosz energia függőségünk csökkentésére, megszüntetésére, mert úgy gondolta hogy az a szoros függés ami orosz energiával kapcsolatban fennáll az árt az országunk szuverenitásának.Ez a terv a kormánynak is a terve volt, annak ellenére, hogy már akkor is az ilyen ügyek intézésében a Szíjgyártó Peti is részt vett, de akkor nem mondta azt hogy "Főnök!Ez egy nagy marhaság!"Ebből mára nem lett semmi mert kiderült hogy ez a kijelentés csak a kóbor apácák megtévesztését szolgálta és ma szorosabban kapcsolódunk az orosz energiához, gázhoz és olajhoz mint azelőtt.Ennyit a tervekről és a mai valóságról.Amit Orbán eltervez az valójában nem is terv volt , hanem csak álmodozás ,ami tudjuk Csokonai óta ,hogy az élet megrontója.Egyébként vannak a fűtésnek más korszerűbb alternatívái, a napelemes fűtés, a geotermikus fűtés és a szélenergiával való fűtés , mely fűtési módokat más környező országok már igen gyakran alkalmaznak, de a mi vezérünk és segédei valamiért ragaszkodnak az orosz energia forrásokhoz, mert náluk is a semmitevés a nagy úr!.
izéke
És csakis az orosz gáz alkalmas a fűtésre,ezt a hülye is tudja, , ,vagy mégsem?
szegény hazám
Olyan házat kell építeni, amelynek alagsorában kialakítandó a fidsss-s birkák kis tehenek, macskák, malacok és egyéb barmok részére tartózkodási hely. Az általuk termelt hővel igen kellemes környezet teremthető a felette lévő lakásban. Lásd. Gyöngyös Orci Kastély, melynek alagsorában a lovakat tartották, így fűtötték a felette található helyiségeket. Természetesen a többek által felsorolt fűtési mód is mind-mind létezik, de erről honnan volna tudomása egy kakadunak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.