Ezt ne csak itt ossza meg, hanem mondja el a propaganda által megtévesztett ismerőseinek is – írta visszaemlékezését Hadházy Ákos.

"Fideszes mércével nézve is kiemelkedően mocskosat húzott a kormány" – Újra kitért a giga-mutyira Hadházy
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A politikus szerint érdekes, ha Tiborczéknak kell, van pénz akkor is, ha nem jönnek az EU-s támogatások. 244 milliárd iszonyatosan sok pénz, ennyiből az összes tanár fizetését kb. 45 százalékkal meg lehetne emelni egy éven keresztül. 

Mindezzel arra utalt, hogy pár napja arról számolt be, hogy fideszes mércével nézve is kiemelkedően mocskosat húzott a kormány:

az állam 244 milliárd forintért megveszi Tiborcz István „üzlettársától” azt a betonmonstrumot, amit a zuglóiak akarata és tiltakozása ellenére építenek a Bosnyák tér mögé, az egykori Csömöri úti sporttelep helyére.  

A független politikus kitért arra is, hogy az április 6-án megkötött adásvételt természetesen nem verték nagydobra, csak véletlenül bukkantak rá a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő szerződései közt.

Leírom még egyszer, mennyi pénzről van szó: 244 000 000 000 forint! Nagyságrendileg ennyibe kerülne a pedagógusok béremelése évente, de arra természetesen nincs pénze a kormánynak, ahogy a napokban sok egyéb mellett lefújtak egy sor iskolaépítési projektet is, mert arra sincs pénz.

- írta korábban és akkor kifejtette, hogy annak ellenére nem szóltak még a zuglói városházának sem, hogy az önkormányzatnak elővásárlási joga van erre a területre – mivel nincs 244 milliárd forintja, ezzel nem tud élni, de akkor is értesíteni kellett volna hivatalosan. Zugló egyébként sokszorosan rosszul jár ezzel az üzlettel:

az állam nem fizet építményadót, és nagyon valószínű, hogy a NAV-ot költöztetik majd ide, az pedig iparűzési adót nem fog fizetni.

A tulajdoni lapokból kiderül, hogy a Bayer leánycége, a Zugló-Városközpont Ingatlanfejlesztő Kft. már kapott is mintegy 31 milliárd forintot az államtól, igaz, jelzálogjoggal biztosítva.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez a kúúúrmány mocskos húzások világbajnoka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Agysorvadásodban, bolsiék analfabéta fajgörény bolsevista-nyilasa, már azt is "elfelejtetted", hogy az analfabéta fajgörény bolsevista-nyilas efftársaid mikor "vívtak ki" számunkra államcsőd helyzetet!? Hát, tudod: amikor "elkúrtátok", 2008. végére, amikor visítva rohant Böszme gazdátok az államcsőd elől gigakölcsönért az IMF-hez, mert a "szent szabadpiacon" már senkitől nem kapott! És képzeld: stabil népzsebelés ígérete - és szigorú betartása - fejében meg is kapta azt! Biztos ez hiányzik most is a tetüfajtátoknak, meg a migráncs!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, amr többször feltettem a kerdest, de mint analfabeta el sem tudtad olvasni: milyen a bolsi-naci??? Aztan meg az volt a kerdesem, mikor volt allamcsöd MOon? Ne hazudozz, adatokkal gyere!!! Most meg lenne meg 1, mikor volt 1 even keresztül 20% felett az inflacio???
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:23
Bezzeg a te anyád nem volt bárcás,csak egy engedély nélküli rohadt kurva aki mindenkivel lefeküdt.Köszönj minden férfinak az utcán lehet ő az apád.Krvnyd.HAHAHA
ómió
@teuton: Analfabéta fajgörény bolsevista-nyilas efftárs! Érdeklődd meg Maki efftársadnál! Tavaly a kampányban ő képviselte őket külön-külön! Bár az agynélküli fejednek ezt nyilván ő is hiába mondaná, megmaradni ott úgyse lenne képes, ahogy a 2008-as államcsődötök se!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, linkeldd mar ide be azt az allamcsödöt! 3x irtam mar, de mivel analfabeta vagy, ezert eddig talan nem volt aki felolvassa neked...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.