A független képviselő szerint teljesen egyértelmű, hogy Lázár "a választás rendje elleni bűncselekményt követett el, amikor fenyegetéssel, megtévesztéssel a vásárhelyi szavazókat befolyásolni törekedett".

Hadházy Ákos szerint teljesen egyértelmű, hogy Lázár bűncselekményt követett el
Fotó: Lázár János építési és közlekedési miniszter az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. június 13-án. MTI/Kovács Tamás

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Lázár János építési és közlekedési miniszter szerint Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester árt a közösségnek, ha továbbra is a politikában marad. 

Azt is egyértelművé tette, hogy ha a hódmezővásárhelyiek megválasztják Márki-Zay Pétert polgármesternek, "ami persze szíve joguk, és van persze lehetőségük erre, akkor a kormánytól semmiféle támogatásra és együttműködésre nem számíthatnak". A minisztert személyesen kérnék számon, csütörtökön látogatnák meg, és arról érdeklődnének, hogy is értette azt, hogy ha a hódmezővásárhelyiek újra Márki-Zay Péterre szavaznak jövőre, nem kapnának a kormánytól semmilyen támogatást.

Hadházy Ákos szerint egy jogállamban "ilyen mondatokért nem csak azonnal le kellene mondania, hanem bíróság elé is állítanák (a cselekmény a magyar BTK szerint 3 évig terjedő börtönnel sújtható )".

Hozzátette:

Magyarország viszont régen nem jogállam, masszív propagandagépezet és a Fidesz által elfoglalt intézmények védik az állampártot. Ezért is jöjjenek el minél többen pénteken a Karmelitához, ahol a Magyar Szabadság Napjáról fogunk megemlékezni. Arról, ami már nincs, de amit ha nem vívunk újra ki, ez a kis ország évtizedekig fog egyre lejjebb csúszni.

Forrás: Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"...teljesen egyértelmű, hogy Lázár "a választás rendje elleni bűncselekményt követett el, amikor fenyegetéssel, megtévesztéssel a vásárhelyi szavazókat befolyásolni törekedett"."

Ez tény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Shikari: nedveske!Szeretném felhívni a figyelmedet,hogy a geci miért szeret téged!Nagyon finoman tudod a seggét tisztára ápolni,mert már a szálasinál megmutatta az apád,hogy hogyan kell ezt a szakmát művelni!Szóval kérnélek,hogy a szaros pofádat otthon vesd be a barátodnál két "szappanozás" közben!
ómió
Hát, ha Hullaházy efftárs hazudja rá...!
NKF
Nem kedvelem a "bájgúnárt" de a Nyikhajháziyt kimondottan utálom!
Namely
Hadházy azonnal kiakad: ha nem a saját oldala tesz valamit.
Néro2
Lázár is. Meg nincs fityma ork amelyik nem.
A mindennapi bűnpártolás is bűncselekmény.
looper
Polt Péter, mit tesz, az ördög... az Orbán-maffia ügyvédjeként?

Polt Pétert, ezernyi eset bűnrészességéért el kell ítélni!

Polt Péter, egy közt törvényes bűnöző, aki a környező demokráciákban már az életfogytiglaniját töltené !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.