Kunetz Zsombor, egészségügyi szakértő a főpolgármester Budapesti Lakógyűlésének kérdéseit a kormány Nemzeti Konzultációs kérdéseihez hasonlította.

Kunetz Zsombor egyszerre állt bele a miniszterbe és a főpolgármesterbe: "Lázár gyűlöli Budapestet, Karácsony meg egyszerűen csak buta"
Fotó: TV2

Kunetz szerint a kérdések pontosan olyanok, mintha "a Kormány Rogán műhelyéből jöttek volna ki".

Véleménye szerint "nemcsak végtelenül bugyuták, és irányítottak a válaszok, hanem legfőképpen a politikai felelősséget tolja át Karácsony a szavazókra".

Az egészségügyi szakértő szerint Karácsony ezzel a Kormánynak is jó szolgálatot tesz, úgy véli, "egyrészt a következő Brüsszel-Soros-nemátalakító kampánynál nyugodtan hivatkozhat arra",

hogy de kérem, Karácsonyék is hasonló szintű "lakógyűlést" tartottak, és csaknem kétmilliós nagyváros nevében hirdettek eredményt egy olyan szavazáson, ahol a lakók 7 azaz hét százaléka vett részt. Amely szavazást aztán pontosan az eredménytelensége miatt még meg is kellett hosszabbítani.

Kunetz hozzátette: jelenleg Budapest felett két olyan politikus hoz döntéseket, akiknek nincsenek itteni gyökerei. Ezzel szerinte nem is lenne baj, ha megértették volna a város működését és "szeretnék is azt".

Lázár, szerintem gyűlöli Budapestet, így ahol tud keresztbe tesz neki, hiszen a főnöke is utálja az itt élőket. Karácsony meg egyszerűen csak buta, aki nem érti, hogyan működik egy metropolis, miközben – saját frusztráltsága után, amely abból ered, hogy nem volt képes levizsgázni autóvezetésből – gyűlöli az autókat is

- fogalmazott a szakértő.

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Szerintem jobb lett volna ha az (eddig) tisztelt K. Zsombor ebből kimaradt volna.
Butának nevezi a főpolgármestert, mert megkérdezte a városlakók véleményét, eddig meg elmondták mindennek -legfőként alkalmatlannak- aki még csak meg sem kérdezi a városlakók véleményét.
Giovanni Alba
Szerintem jobb lett volna ha az (eddig) tisztelt K. Zsombor ebből kimaradt volna.
Butának nevezi a főpolgármestert, mert megkérdezte a városlakók véleményét, eddig meg elmondták mindennek -legfőként alkalmatlannak- aki még csak meg sem kérdezi a városlakók véleményét.
Qqberci
@Giovanni Alba: Az a baj, hogy Karácsony pontosan azt csinálta a "Lakógyűléssel", mint Orbán a Nemzeti Inzultációval; Egy - ahogy Antall mondta - törpe minoritás, 7 % nevében hirdetett eredményt...
jesz
ha Lázár ilyen nyíltan gyűlöli Budapestet, akkor el kell zavarni...undorító, hogy egy fővárost utálhat egy lovász..menjen a faszba, ott utálkozzon. Ez a város 2+ 1 millió embernek biztosít megélhetést, és így is fizet adót...és egy senki, akinek hatalma van, ezzel a hatalommal visszaél...
Jó ez így? Jó a lófaszt!
Giovanni Alba
@Qqberci: Részben egyetértünk, viszont szerintem a dolognak van egy másik olvasata, mégpedig az, hogy Geri megfricskázta a regnáló hatalom ormányát. Visszanyalt az inzultációs fagyi. Rogán Tonyóék azzal indítottak plakátháborút, hogy a válaszadók 97%-a egyetért velük, miközben "szemérmesen" elhallgatták, hogy ez valójában a teljes népesség kb. 10%-ának a 97%-a, bár ezt ellenőrizni nincsen mód.
Geri lecsapta a magas labdát, a saját fegyverét fordította az úrhatnám "elit" ellen. Eddig az volt a kifogás, hogy Geri teszetosza, nyimnyám, most meg hogy zseniálisan riposztozott, most buta, és nemtelen eszközökkel él?
csapnivalo
@Giovanni Alba: Így van! Amikor elolvastam a kérdéseket, némileg keserűségemben, de nagyokat röhögtem, hogy végre lehet jóra is használni ezt a csatornát. Igen, irányított ez is, igen, csak olyan értelmes válasz van, ami Karácsonynak kedvez, de ha ezt a kormány oldaláról bárki megkérdőjelezi, akkor azzal a saját íveiket is kérdőjelezik meg. Ezért kell a "szakértőnek" oldalvonalról lebutáznia a tettet, bár aki érti, hogy mi történt is (sajnos nem oly sokan, mint kellene), annak szemében kisebb lett ettől őkelme.
Pálinkás Pál
nyugodtan lóghatnának egymás mellett a lámpavasson...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.