Az édesanyám révén, aki három éve nincs közöttünk, nem sok jót mondhatok. Őt az utolsó másfél évében egy állami egészségügyi intézményben látták el, hát mit mondjak, meglehetősen rémes volt. Mivel édesanyja révén ő és édesapja is megtapasztalta a nővérhiányt és a kórházban dolgozók túlterheltségét, így mindennap bejártak hozzá, és maguk ápolták, hogy ezzel is segítsék a nővéreket. De mivel így 'sok' a kórházi ágy, mert kevés a nővér, az orvos, a kézenfekvő megoldás: szüntessük meg a kórházi ágyakat. És az időseket. https://hvg.hu/itthon/20230515_Tobb_szaz_korhazi_elfekvo_agy_sorsarol_dontott_Pinter_Sandor

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"kézenfekvő megoldás: szüntessük meg a kórházi ágyakat."

Nem lehetne inkább Pintért megszüntetni?...
Peller Anikó
@Qqberci: Nem. Az időseket kell megszüntetni, mert rengeteg nyugdíjat fogyasztanak. Vérszemet kaptak a kovid ideje alatt, az 50 ezer azért mégiscsak 50 ezer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.