Az RTL Híradó kérdéssel fordult a Területfejlesztési Minisztérium.

Hadházy: "780 millió forintot kapott, de soha nem látott egyetlen vendéget sem a szálloda"
Fotó: Facebook / Hadházy Ákos

Hadházy Ákos korábban a közösségi oldalán számolt be a villánykövesdi szellemszállodáról.

Megnéztem én is ezt a villánykövesdi szellemszállodát, ami 780 millió EU-s támogatást kapott, már 5 éve működnie kellene, de, ehelyett maximum a mókusok gyönyörködnek benne

- írta vasárnapi bejegyzésében.

Visszakövetelik a teljes támogatási összeget a villánykövesdi szálloda építtetőitől

– ezt válaszolta az RTL Híradó kérdésére a Területfejlesztési Minisztérium. 

A falubeliek örültek volna, ha elkészül.

A cég ellen 2017-ben kezdeményezett felszámolási eljárást az egyik alvállalkozó, mert nem fizették ki a munkájukat. Ezt követően egyre több alvállalkozó jelentkezett ugyanezzel a panasszal. A céget végül 2020-ban számolták fel.

Hadházy Ákos szerint a könnyen megszerezhető uniós pénz valósággal csábítja azokat is, akik egyáltalán nem gondolták végig, hogy hogyan fogják tudni felépíteni, majd üzemeltetni a vállalkozást.

Egy könnyű pénzt látnak ebben, amit meg lehet szerezni

- fogalmazott Hadházy Ákost.

Az RTL híradó is beszámolt a villánykövesdi szellem szállodáról, amelyik 780 millió forintot kapott, de soha nem látott egyetlen vendéget sem. A minisztérium nekik elmondta, hogy indítottak szabálytalansági eljárást és visszakövetelik a teljes összeget. Csakhogy ugye az a kérdés, hogy egyáltalán hogyan fizethették ki a pénzt, ha a szálloda soha nem is készült el teljesen? És miért csak akkor kérik vissza a pénzt, amikor már felszívódott a vállalkozás?

- írta a független képviselő Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook, RTL

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Pegero: Ez egy trükkös feladvány. Aki nem találja ki, ki fordult kihez, az vesztett. De az is egy érdekes helyzet lehet, amikor a Területfejlesztési Minisztérium kérdéssel fordul az RTL Híradóhoz. Már alig várom, hogy megtörténjen.
ómió
Elkészült egy szálloda!? Na, neeee!!! Pedig efftársiasan a rávalót kellett volna ellopni!
jáger laszló
A szálloda nyitásra kész,.csak még 1 kicsit várni kell
Türelem, rózsát terem!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 08:23 ☻ Orbanisztánban nincsenek minisztériumok, (kormány is minek) csak papíron, mivel az egész oszág a bűnöző román cigány és kiscsaládja egyéni vállalkozása! A kolostorgeci egyébként azt a beruházást nyilvánítja kiemeltnek, amelyiket csak akarja és mindenkinek kuss van, szakhatóságokkal együtt! Ha a a kínai akkumulátorgyárak megépülnek, az is kiemelt beruházás, hazánk Európa szemétlerakója, pöcegödre lesz, szarér-hugyér ázsiai munkavállalókkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.