Háromnegyed milliárdos gyanús ügyre bukkant Hadházy Ákos. A Villánykövesden épült szállodát már rég át kellett volna adni vagy pedig visszavenni az uniós pénzt, mégsem történt semmi.

„Már rég vissza kellett volna venni háromnegyed milliárdot, mégsem indult szabálytalansági eljárás” – Parlagon hever a szellemszálloda

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

"Megnéztem én is ezt a villánykövesdi szellemszállodát, ami 780 millió EU-s támogatást kapott, már 5 éve működnie kellene, de, ehelyett maximum a mókusok gyönyörködnek benne. Az Átlátszó először 2018-ban, majd 2022-ben számolt be erről a helyiek szerint Lázárhoz köthető beruházásról. Nos, 2023-ban pont úgy "működik", mint egy éve: sehogy.

Mivel nem működik, már rég vissza kellett volna venni a háromnegyed milliárdot. De valamiért semmilyen szabálytalansági eljárás nem törtét" – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tele van az ország semmire sem használató betonmonstrumokkal. Mert a cél nem hasznosítáhatóság volt, csak az EU támogatások lenyúlása. Lopni meg az építkezésekből tudnak lejobban.
Undorító amit Orbánék művelnek ezzel az országgal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Tele van az ország semmire sem használató betonmonstrumokkal. Mert a cél nem hasznosítáhatóság volt, csak az EU támogatások lenyúlása. Lopni meg az építkezésekből tudnak lejobban.
Undorító amit Orbánék művelnek ezzel az országgal.
percsi
Az ökröknek példát statuálnak: büntetőeljárás indult két szabolcsi orvos ellen, miután kiderült: hálapénzt fogadtak el betegeiktől, 2 évtől 8 évig terjedő börtönbüntetéssel is sújthatják.
Sorban derülnek ki a milliárdos lenyúlások is, bűntetőeljárás mégsem indul. Az ökrök szerint az igazságszolgáltatás megfelelően működik, nincs szükség az Európai Ügyészséghez való csatlakozáshoz.
drrotf
A tulaj szerint "Nem szar ez, hogy elkapjuk a visszafizetést!"Nem vagyok és dús gazdag, csak egy NER csicska!
looper
„Már rég vissza kellett volna venni háromnegyed milliárdot, mégsem indult szabálytalansági eljárás”
Az ok? Polt Péter, Magyarország főügyészeként, az Orbán-maffia ügyvédje!

Polt Peti, jó látni téged a testedben, a lelkedben megnyomorodni a bűneid miatt. Fáj? Akkor jó! A végén még rosszabb lesz!
jáger laszló
Ej ráérünk arra még!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Akitől itt pénzvisszavétel már régóta esedékes lenne, efftársak, az a korruptbolsi brüsszeli bandátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.