Az egyik legnagyobb hangú fideszes megmondóember és Megafon-arc, Deák Dániel többféle bejegyzést is megosztott az Oroszországi lázadásról, a kommentszekciók pedig még az ő gondolatainál is félelmetesebbek.

Ijesztő, ahogy a magyar fideszesek kommentálták a Wagner-hadműveletet

Mint ismert, a Wagner-csoport Prigozsin vezetésével szombaton – egy csapatukat ért állítólagos támadás után – elindult Moszkva felé, puccskísérletet emlegetve. Erre természetesen nemcsak a világsajtó, de a NER is felkapta a fejét, például Deák Dániel, a Fidesz egyik szószólója – szemlézte a Közbeszéd.hu. A közösségi oldalán több posztban is értékelte az eseményeket, és a baloldal reakcióit az eseményekre. Ez volt az egyik, ami igen nagy arányban váltott ki reakciókat a kommentelőktől is:

De ez a gondolatmenet is megér egy misét:

A kommentszekciókat pedig csak erős idegzetűeknek ajánljuk, ilyen gyöngyszemeket lehet találni:

Azt képzelik, hogy ami Putyin vagy Trump ellen van az Orbának is árt, pedig ez a három ember hozná el a békét!

Én szurkoltam Putyinnak és Oroszországnak.

Ilyen lelkileg nyomorék embert,hogy bír a hátán a föld,,miért nem nyeli le!!! az ellenzékkel együtt!!

A baloldal úgy viselkedik, mint az érettlen gyerek. Azt hiszi körülötte forog a világ. Mindenbe beleszól , örül, ha káosz van bárhol. Hasznot remél mindenből. Érthetetlen a viselkedésük, megint a pénz lehet a titok?

Ezek a dollárral kitömött zsebű hazaáruló balliPsik mindig melléfognak, sosem jön össze nekik semmi, mert annyira tehetségtelenek. Nem tudom eldönteni, hogy a hazaárulásuk vagy a tehetségtelenségük a nagyobb.

Ilyen helyzetekben lehet látni, hogy micsoda egy mocskos faj a bal liberális csürhe...ide állok, oda állok, már nem számít, hogy a vagner csoport, tulajdon képpen bűnözők.

Forrás: Közbeszéd.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
"Nem tudom minek kell még történnie, hogy megértsék: nekünk magyaroknak nem kell állást foglalni ebben az egész szörnyűségben, nekünk ki kell maradni a háborúból és..."Ja,ja ! Azért fegyverkezik a gazdád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
"Ijesztő, ahogy a magyar fideszesek kommentálták a Wagner-hadműveletet"Egy percig se legyen kétségetek.Legalább úgy gyűlölöm( és még sokan vagyunk igy) a hazug hazaáruló ,országpusztító rendszereteket veletek együtt , mint ti a demokráciát!
qunta
@Havanagi: sokan vagytok, de szerencsére nem elegen. és 1re kevesebben lesztek.-szerencsére.
Havanagi
@qunta: Nem kell aggódni,lassan közeledtek a véghez,amint azt a helyzet mutatja.
Eladott Ország
Gátlástalan torzítások és milliárdokkal teletömött propagandagyárak - közpénzből.
Egyetlen hét alatt
Bohár Dániel 16 millió 600 ezer,
Déri Stefi 13 millió 500 ezer,
Deák Dániel 6 millió 200 ezer,
Honnan a lóvé srácok?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/252124113_3193994767513295_5353386703270924821_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=40Jyf48IpAwAX8dBr_Q&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAHq9D_sJnq67k-CijKAfiS3JW-DiG_9f4GV6i4VcufJQ&oe=64A2F2D1
A fideszes alapműködése, hogy eljátsza a hülyét, aztán úgy marad. Deák Dániel a gravitációról sem hallott, ha feldobja a szart és nem áll arrébb, a fejére fog esni. Ő az Orbán seggéből kandikáló senki. A gravitáció csak libcsy' ármány, ők már rég legyőzték! Dajcstompika biztos! Egyre durvábban ütközik ki a fideszes kontraszelekció. Deák nertárs nem csak ostoba seggnyaló, de szorgalmas is. Amikor a hülye kis ficsur elkezd arcoskodni, majd a mondat felénél rádöbben, hogy ő a „hüJe”. De sok semmirevaló munkanélküli lesz, amikor Orbán eltakarodik. ( Trombitás Kristóf és társai Megafon)
twitter.com/janos_hary/status/1631972485821263873/photo/1
Eladott Ország
Közpénzből kilopott milliók alakulnak át pártpénzzé. Rákay Kálmán mikor kakál mán? Ő csak egy a sok ezerből. Hány párttag lehet valójában, akik a lelküket is eladták kolostorgecinek? Komoly formátumnak tűnik mindegyik. Aszondja', a legnéppszerűbb Rákai Kálmán a 76 ezer követővel viszi a pálmát. Összehasonlításként Brunonak a rottweiler kutyának 98 ezer feliratkozója van a youtube-on. Vajon Orsósnak nem mondta annak idején a nagymamája diólopás közben, hogy szarból nem lehet várat építeni? Ezek a Deákok, Bohárok, Rákayk, Jeszyk és társaik állami milliókból nem tudnak összehozni valamilyen médiaterméket, ami érdemi érdeklődésre tartana számot. Teljesen mindegy az olvasottság. Nem abból élnek. A KESMA-s propapaganda szutykok a megyei lap eladott száma folyamtosan csökken, de az állami hírdetésekből jól elvannak.
uploads.disquscdn.com/images/f75c8af1370815390cb6af397e0f34da45ee466257eac8ebb13f42b66db6a704.png?w=800&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.