Az egyik legnagyobb hangú fideszes megmondóember és Megafon-arc, Deák Dániel többféle bejegyzést is megosztott az Oroszországi lázadásról, a kommentszekciók pedig még az ő gondolatainál is félelmetesebbek.

Ijesztő, ahogy a magyar fideszesek kommentálták a Wagner-hadműveletet

Mint ismert, a Wagner-csoport Prigozsin vezetésével szombaton – egy csapatukat ért állítólagos támadás után – elindult Moszkva felé, puccskísérletet emlegetve. Erre természetesen nemcsak a világsajtó, de a NER is felkapta a fejét, például Deák Dániel, a Fidesz egyik szószólója – szemlézte a Közbeszéd.hu. A közösségi oldalán több posztban is értékelte az eseményeket, és a baloldal reakcióit az eseményekre. Ez volt az egyik, ami igen nagy arányban váltott ki reakciókat a kommentelőktől is:

De ez a gondolatmenet is megér egy misét:

A kommentszekciókat pedig csak erős idegzetűeknek ajánljuk, ilyen gyöngyszemeket lehet találni:

Azt képzelik, hogy ami Putyin vagy Trump ellen van az Orbának is árt, pedig ez a három ember hozná el a békét!

Én szurkoltam Putyinnak és Oroszországnak.

Ilyen lelkileg nyomorék embert,hogy bír a hátán a föld,,miért nem nyeli le!!! az ellenzékkel együtt!!

A baloldal úgy viselkedik, mint az érettlen gyerek. Azt hiszi körülötte forog a világ. Mindenbe beleszól , örül, ha káosz van bárhol. Hasznot remél mindenből. Érthetetlen a viselkedésük, megint a pénz lehet a titok?

Ezek a dollárral kitömött zsebű hazaáruló balliPsik mindig melléfognak, sosem jön össze nekik semmi, mert annyira tehetségtelenek. Nem tudom eldönteni, hogy a hazaárulásuk vagy a tehetségtelenségük a nagyobb.

Ilyen helyzetekben lehet látni, hogy micsoda egy mocskos faj a bal liberális csürhe...ide állok, oda állok, már nem számít, hogy a vagner csoport, tulajdon képpen bűnözők.

Forrás: Közbeszéd.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
"Nem tudom minek kell még történnie, hogy megértsék: nekünk magyaroknak nem kell állást foglalni ebben az egész szörnyűségben, nekünk ki kell maradni a háborúból és..."Ja,ja ! Azért fegyverkezik a gazdád.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
"Nem tudom minek kell még történnie, hogy megértsék: nekünk magyaroknak nem kell állást foglalni ebben az egész szörnyűségben, nekünk ki kell maradni a háborúból és..."Ja,ja ! Azért fegyverkezik a gazdád.
telegdilaci
@Shikari:Ki ez a csontig benyaló kis köcsög,olyan baromságokat fröcsög hogy még Ő sem hiszi el,senki nem örülne egy káosznak,vagy háborúnak még a Baloldal sem,idióta Faszkalap!
kulabombaafityiszre
A keménykedő deák dani aki összefosta magát egy ilyen kommenttől
„csőbombát rejtettem a házad egyik pontjába, ahhoz hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad még mélyebbre fel kell nyúlnod Orbán seggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.
Na ilyen beszari a fidernyák banda,beleértva az ide böfögő fidernyák seggnyaló trollokat is.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 10:59
de hát ti béka pártiak vagytok,nem?
Mondjuk szerintem inkább csúszó-mászó férgek.
kereső
Na , a "nyuszi" már megvan- a liberálisok, és a baloldali ellenzék. Kiváncsian várom deáknál mikor jön elő a soros, és a gyurcsány szál.
Amúgy ez a manusz tényleg nem normális- és hozzá még aljas is. Putyin és bérgyilkos barátjának x@rát szétkeni/rákeni a magyar ellenzékre. " Te sehonnai bitang ..."- ti vagytok a Himnuszban a balsors, amely régen tépi ezt a jobb sorsra érdemes kis országot.
Hogy jössz te ahhoz,honnan veszed a bátorságot, te anyaszomoritó senkiházi, hogy magyar emberek millióriól igy irsz? Azokról az emberekről, akiknek az adójából olyan jól élsz, te here. Őket gyalázod a saját pénzükön- mint a kormányod?
Neked semmi keresnivalód a magyarok között, te ruszkibérenc hazaáruló.
verőce21
A puccs az mindig felül van. Alulról a forradalom jön...!

A történész szerint az orosz állam csak felülről irányított "forradalmakkal” változtatható meg. - de hozzáteszem, vigyázni kell, kiknek a kezébe kerül az atomarzenál...!
qunta
@kulabombaafityiszre: ukrajnában kabar-kazár férgek, európában bolsi-libernyák férgek regnálnak tömegével.
dr. prédikátor
@Shikari: HIMRINGYÓ!!! a fajtádnál kártékonyabb nincs az országban!!! SZARKUPAC!!!
troppauerhumer
@KisTehen:Aha FideSSbaromfi csodálatosak ezek az orbánbaszerelmes hívők,akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt. ,amelyekre a vezérük goebbelsi propagandistái eszével(?)jutnak, imádjuk kreténkeltető fideszpropagandaoldalak aluliskolázott mihígmélymagyar takonynáci szoponcait , bátor ,ja a nyája között ,amikor a képébe kapja az igazat :"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték."..Imádjuk a még több seggfejet.az orbánszoponc fejekben a fogyatékosoknak szóló valósághajlító propagandátok .mondtam ha nemlenne ennyi magát elhülyíteni hagyó buta ember akkor te közpénzen kitartott köcsög se,a mandi se ,Orbán se lenne höhöö..
Péter2
Ez a torzó fejű deák, azt nem írta le a sok fidiótának , amerre jár Prizsokin örömmel fogadta az orosz nép , pedig nem egy videó van fent a megosztókon !
qunta
@Péter2: de nem csatlakoztak hozzá. csak a bahmuti hoholirtásukat ünnepelték.
fergeteg
Ezért idióta a neomarxita ballibsi fajta ujságíró is kommentelő.
Elfogyott a pezsgő amit Prigozsinra ittak.
Az oroszok köszönik az amerikai és német fegyverzetet amiket kaptak Prigozsintól.
Az felkelés elbukott. Mert azt visszafelé már nem vihették.
fergeteg
Orbánék hadigépezete folyamatos készültségben.
Folyamatos mozgásban.
kereső
Orbán! Te tetted ezt! Várom, mikor kezdtek el szónokolni ismét a nagy-nagy "nemzethy" összetartozásról, " egy vérből valók vagyunk" jelszóval. Soha!!, a magyar nép törtténelmében soha a több mint ezer év alatt ennyire aljas módon még senki nem osztotta meg ezt az országot. Orbán te tetted ezt! Égj a pokoln tüzén- a hatalmaddal együtt!Bár az ördögnek sem kellenél- te sátán!
izéke
@fergeteg: anyád szaros picsája van neked mozgásban. Nagyon rábasznál,ha a magyar honvédségnek kellene téged megvédeni pl az ukránok,románok vagy úgy bárki ellen aki nem nyugdíjas vagy diák...
kereső
@Maccska: Mától nem tárgyalok veletek. Ti rosszabbat tesztek a magyarsággal, mint trianon- az csak területileg osztotta meg , ti meg fasiszta módon- lelkileg is. Megölitek. Nem ti vagytok a "nemzet"- henem a + millió magyar- bőrszintől, és nézetétől függetlenül. Nincs miről beszélnünk macska . Ti kezdétek el, hogy ki magyar, ki nem az- és akkor én tagadom ki magam a nemzetből. Aljassá silányitod magad macsek. Na pá...légy boldog, és büszke "mimagyar"-ok!
Nessy
@Maccska: Elárulná, hogy kik azok a "lipsik"?
qunta
@kereső: nem o1g osztja +vészesen az országot. rühellem orbánt, de a gyurcsányi stb. féléket még jobban
Nessy
Akkor most kik is drukkolnak Putyinnak és a területszerző háborújának?
kereső
Rájöttem a dolog nyitjára. Moszkvából még ma sem érkezett meg a központi direktiva, hogy hogyan kell tálalni az "orosz belügyet", ezért aztán deák- a fasiszta NER , az állampárt ifjúsági tagozatának celebje- szétkeni az "orosz belügy" x@rát a magyar ellenzéki milliókra. Mer, ugy a hirhedt cár "hirneve" nem sérülhet.
Csizmás Kond
...a magyaron kívül még milyen fideszesek vannak ?
jáger laszló
Wagner új műve-ihlette Prigozsin!
Bolygó hollandi után szabadon
Bolyongó ruszki
csak ennyi
barátilag
J.L.
Másoló
a ner már megint keveri a szart
jó étvágyat hozzá
gina
Retkes kis lefizetett patkány a helyed egy orosz köbányában,,a béke madarai mindenek csak nem a béke pártján állnak, inkább a becstelen tolvajok hazug szemetek élén, ennyi te bunkó proli
Ftomi
Ahogy a nagyapám mondta " amíg lószar van addig VERÉB is"!
Jólenne, ha már felébredne a sok FIDESZ-KDMP-s és észre vennék, hogy a mai szar helyzet csak is Orbán Viktor és a kormány hibája!
Hogy nem!
De, bizony!
Lehel vezér is azt gondolta, hogy portyázhat kedvére, de összefogtak ellen és ha István királyunk nem olyan bölcs amilyen, úgy most ez az írás más nyelven történne!
Igaz sok igaz MAGYAR vér hullott mid ezért!
Tanulni kellene elődeink hibáiból és békésen kellen egymás mellett ÉLNÜNK!

Minden körülmények között maradj EMBER!
Pálinkás Pál
szívesen eldumálnék ezzel a homárarcú kisköcsöggel egy sötét sikátorban..!
Fenyöfa58
@Csizmás Kond:a BÉGETÖ BIRKÁK !!! NÉZZ A TŰKÖRBE !!! iSMERÖS ???
Pálinkás Pál
@KisTehen: mi van nyomi..?...hová futott a cárevics..?
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők olyan szintre mentek le, amilyet az Arrogáns Tóni elvár tőlük.
Nehogy már legyen egy önálló gondolatuk...!!!
Pálinkás Pál
@KisTehen: valahogy nem láttam a csürhéteket egész szömbaton...
Sámannus
Rendesen eltöpörödik a csüngőhasú az őt ért bagázstől, aki behúzza fülét farkát, látva a dicső hadurát elhúzni a szinpadról. A muszkák a lopáson kívül máshoz nem értenek. Szar érzés lehet a legaljasabb bűnbandák darálójában felocsúdni. Kitenni hazánkat és csaádlunkat ennek retkes koszos fekáliának, amit feltétel nélkül támogat a csüngőhasú. Békegalambjuk a csüngőhasú beszarásától bűzlik.
Mentek ti is Hágába a hazugságok kivizsgálására, utána száz év latrina munka ledolgozása legyen jutalmatok.
Pálinkás Pál
@KisTehen: prigozsint átqrták...annyira nem lehet hülye hogy komolyan gondolta volna a dolgot, beígért támogatás, csatlakozás nélkül..ehhez 25 ezer, jórészt szedett-vedett zsoldos kevés...csak nem tudta hogy hazájában is sok a gumigerincű,mint itthon...
teuton
@KisTehen: Aztan arrol tudsz meselni, miert szantottak fel az autopalyat es miert igertek mindenkinek büntetlenseget, akiket meg nehany oraval elötte hazaarulasert, zendülesert halalbüntetessel fenyegettek? Hogy putyler hova bujt szombaton arrol is tudsz? Mert Moszkvabol elmenekült es csak 1 nap mulva jelentkezett a teven valahonnan...
Nessy
@KisTehen: Maga mindenen röhög, mint egy fakutya. Nincs semmi problémája, mert fel sem fogja az események esetleges következményeit.
Pálinkás Pál
@KisTehen: " nos,minden attól függ,lojálisak maradnak-e putylerhez a hadsereg tagjai...ha nem, akkor prigozsin, ha mégis, akkor putyi,...ehhez nem kell különösebb szakértelem...
június 24, 17:47 "... ezt akkor írtam,amikor még bőven meneteltek moszkva felé...
Nessy
@KisTehen: Erre értelmes ember nem gondolt! De röhögni valót sem igazán talált az egészben. Nem szoktam senkit "gyűlölni" !
teuton
@KisTehen: NEM a nep, hanem a prolik, mint te...
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 10:54 Ebben az országban az 0rbán-fideSS-kdmp rezsim a legkártékonyabb, meg a tehenek és még sorolhatnám...
Prigozsin egy veszett vadállat a bűnöző zsoldosaival! Senki sem drukkolt neki te barom. Putyin meg egy vadember! Ki a fasz akar háborúzni és miért?!? Normális emberek békében szeretnek élni és nem csinálnak ilyet!
Peller Anikó
Ijesztő ez az elmebeteg arcú fazon a fenti képen, nem ártana a 18+ karika.
nezelodo
Ha egy csapásra véget érne a háború, új ijesztegetési lehetőséget kellene keresnie Orbánnak, amitől a "tájékozott hívei" megint rettegnének! Ha pedig annyira békét szeretne, miért nem kéri fel a főnökét a cimboráival együtt, hogy hagyja abba Putyin az öldöklést?! Arra azért jól rávilágít a történet, hogy tényleg zavar van az orosz katonai gépezetben, ha ezek a jelentéktelen, eleddig oly fontos zsoldosok néhány óra alatt meg tudták szivatni az orosz reguláris hadsereget, és Putyin a farkát behúzva eliszkolt a biztonságosnak vélt tanyájára.
jáger laszló
Orbán most azzal ijesztget,hogy a békéhez erő kell.azért fegyverkezünk nyakra főre,no + a nukleáris L rettentés stratégiája miatt!!!??
De ki hisz már neki!!??
Senki!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csipetke
A kommentekből totálisan lejön a fidesz-szavazók szellemi képessége. Nincs magasan az a léc...
Lölő új bankjának a tv-reklámjában vannak marhák,birkák,és egyéb állatok. Mennyire találó, hogy belevette a reklámjába a fidesz szavazókat is...
csipetke
@csipetke: De deákról ez a kép a propin, az őrült tekintetével, hát van ott baj,nem kicsi
Néro2
Ijesztő, ahogy a magyar fideszesek kommentálták a Wagner-hadműveletet
Dani Dani még a trágyagiliszta fityma savazóidtól is le vagy maradva trágyadomb HUN-odban.
De örüljél , hogy vannak még nálad rohadtabb lények is országodban.
Sokat tettél érte , hogy legyenek.
Havanagi
"Ijesztő, ahogy a magyar fideszesek kommentálták a Wagner-hadműveletet"Egy percig se legyen kétségetek.Legalább úgy gyűlölöm( és még sokan vagyunk igy) a hazug hazaáruló ,országpusztító rendszereteket veletek együtt , mint ti a demokráciát!
qunta
@Havanagi: sokan vagytok, de szerencsére nem elegen. és 1re kevesebben lesztek.-szerencsére.
Havanagi
@qunta: Nem kell aggódni,lassan közeledtek a véghez,amint azt a helyzet mutatja.
Eladott Ország
Gátlástalan torzítások és milliárdokkal teletömött propagandagyárak - közpénzből.
Egyetlen hét alatt
Bohár Dániel 16 millió 600 ezer,
Déri Stefi 13 millió 500 ezer,
Deák Dániel 6 millió 200 ezer,
Honnan a lóvé srácok?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/252124113_3193994767513295_5353386703270924821_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=40Jyf48IpAwAX8dBr_Q&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAHq9D_sJnq67k-CijKAfiS3JW-DiG_9f4GV6i4VcufJQ&oe=64A2F2D1
A fideszes alapműködése, hogy eljátsza a hülyét, aztán úgy marad. Deák Dániel a gravitációról sem hallott, ha feldobja a szart és nem áll arrébb, a fejére fog esni. Ő az Orbán seggéből kandikáló senki. A gravitáció csak libcsy' ármány, ők már rég legyőzték! Dajcstompika biztos! Egyre durvábban ütközik ki a fideszes kontraszelekció. Deák nertárs nem csak ostoba seggnyaló, de szorgalmas is. Amikor a hülye kis ficsur elkezd arcoskodni, majd a mondat felénél rádöbben, hogy ő a „hüJe”. De sok semmirevaló munkanélküli lesz, amikor Orbán eltakarodik. ( Trombitás Kristóf és társai Megafon)
twitter.com/janos_hary/status/1631972485821263873/photo/1
Eladott Ország
Közpénzből kilopott milliók alakulnak át pártpénzzé. Rákay Kálmán mikor kakál mán? Ő csak egy a sok ezerből. Hány párttag lehet valójában, akik a lelküket is eladták kolostorgecinek? Komoly formátumnak tűnik mindegyik. Aszondja', a legnéppszerűbb Rákai Kálmán a 76 ezer követővel viszi a pálmát. Összehasonlításként Brunonak a rottweiler kutyának 98 ezer feliratkozója van a youtube-on. Vajon Orsósnak nem mondta annak idején a nagymamája diólopás közben, hogy szarból nem lehet várat építeni? Ezek a Deákok, Bohárok, Rákayk, Jeszyk és társaik állami milliókból nem tudnak összehozni valamilyen médiaterméket, ami érdemi érdeklődésre tartana számot. Teljesen mindegy az olvasottság. Nem abból élnek. A KESMA-s propapaganda szutykok a megyei lap eladott száma folyamtosan csökken, de az állami hírdetésekből jól elvannak.
uploads.disquscdn.com/images/f75c8af1370815390cb6af397e0f34da45ee466257eac8ebb13f42b66db6a704.png?w=800&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.