Kritikusainak azt üzeni a leköszönő miniszter, hogy van mitől félniük.

Varga Judit elárulta, mire készül Brüsszelben: „Faék egyszerűségű kérdésekkel kell operálni”

Orbán Viktor kormányának tagjai körében a 2024. második félévi magyar EU-elnökség tanácsi formációit elnöklő miniszterek felkészítő fórumán. Mellette Varga Judit, valamint az Európai Tanács főtitkársági munkatársai, Didier Seeuws és Agnieszka Bartol. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Nem leköszönök, hanem beköszönök

– mondta a leköszönő igazságügyi miniszter a HírTV-nek csütörtök este, amikor egy interjúban azt magyarázta, a magyar kormány helyett miért Brüsszelben politizál tovább.

Varga Judit azt mondta, ugyanazért dolgozik majd az Európai Parlamentben, mint amiért itthon is. Arra a kérdésre, hogy övé volt-e a döntés erről, úgy felelt: korábban is járt kint, alkalmas a feladatra, mindez egyezik az elképzeléseivel.

Az EP-ben azon dolgozik majd, hogy konzervatív irányba mozdítsa az uniót, ehhez pedig a csalódott választókat szólítja majd meg Európa-szerte.

Én úgy gondolom, hogy faék egyszerűségű jelszavakkal kell operálni

– jelentette ki Varga. Ilyen kérdés szerinte a migráció, a családpolitika, vagy a háború. Kritikusainak azt üzente a politikus:

Van mitől félniük.

Arról, hogy miért Varga lehet a Fidesz listavezetője a jövő évi európai parlamenti választáson, itt írtunk.

Forrás: Hír TV

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Varga összetéveszti a m.o.-i fideszhivőket az EU-val! Itthon "operálhat az egyszerü faékkel", hiszen -- mint látjuk, tapasztaljuk -- csak 1-2 egyszerü tőmondatra vannak kalibrálva, azt megértik a fideszesek, de aztán ne tovább, mert csak összezavarodnak, esetleg megfájdul a fejük:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Művésznő! Ott nem 3 millió bamba ül/áll majd veled szembe. A faék egyszerúséged ottan nem jelent majd mást, mint a butaságod bemutatását.Itthon "operálhattok" a faékkel, Európa azon felén az ilyet egyszerúen kiröhögik. Kell az neked? Nem elég, az a mocsok amit magadra ragasztottál dicstelen négy éved alatt? Kérlek, azéért jelentsd ki, hogy te CSAK A FIDESS-t!!! képviseled ott majd az EP-ben, és nem Magyarországot- mert engem, egy hazug, csaló, szakmájának szégyene nem képvisel- és ezzel nem egyedül vagyok igy. Tudod, ha lenne némi kis gerinc, egy kis erkölcsi tartás- akkor nem nyilatkoznál itt és most ilyen fennhéjázóan, hanem elbujdosnál a balatoni nyaralódban. De, nincs- jhijján vagy mindkettőnek. Ollyan igazi fideSS-es vagy.
nemkati
Az azért mindent elmond erről a nőnek álcázott valamiről, amikor azzal fenyegeti a kritikusait, hogy van mitől félniük. Ha valaki kritikát mond valakiről, miért is kellene félnie, és mitől/kitől?
namihami
@Horizont: 11.59: Szerintem pedig szinte biztos! A miniszteri pozícióban elért ""sikereit"" muszáj feledtetni (még a hívek előtt is), ezért el kell tüntetni a szemünk elől! A Schadl ügy hullámai egyre inkább kezdik menthetetlenül be-és elborítani! Erre pedig a legjobb és a legjobban fizetett mód lesz ez!
Ha elült már/majd a vihar, akkor haza lehet majd hozni! ""Érdemei elismerései mellett, más...""
nemkati
@KisTehen: Ezt nagyon rosszul tudod. Te még a faéket se érted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.