Varga Judit már augusztustól új posztot kap, továbbra is viszi az uniós ügyeket.

Szép summával jár Varga Judit új posztja
Fotó: Varga Judit igazságügyi miniszter az Igazságügyi Minisztérium, a Miniszterelnökség és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) között létrejött együttműködési megállapodás aláírásán a Gazdasági Versenyhivatalban 2023. június 30-án. A megállapodás hatékonyabb egyeztetési mechanizmust vezet be a fogyasztóvédelemben és a célja az, hogy még jobban visszaszorítsa a tiszteségtelen kereskedelmi gyakorlatot. MTI/Bruzák Noémi

Megjelent a határozati javaslat az Országgyűlés honlapján, melyből kiderül, hogy Varga Judit rögtön új feladatot kapna azután, hogy távozik az igazságügyi minisztérium éléről. A kormányfő az igazságügyi miniszteri tisztségre Tuzson Bencét, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkárát jelöli.

A fideszes házelnök, Kövér László nevében benyújtott előterjesztés szerint Varga Judit váltaná 2023. augusztus elsejei hatállyal az Európai ügyek bizottságában párttársát, Bóna Zoltánt.

A tárcavezetői posztjáról aznap távozó Varga Judit ugyanakkor nem egyszerű tag lenne,

rögtön ő váltaná a testület élén a fideszes Hörcsik Richárdot.

A fideszes többségű Országgyűlés jóváhagyása után ez azt is jelenti, hogy a 1,5 millió forintos tiszteletdíj helyett 2,63 millió forintot kap majd – írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@drrotf: bocsánat...az unijós fizetése 6 milla, +juttatások(repülőjegy, étkezés, lakás, testőr,stb) és arra jön még ez..(is)
colibri
Pedig ez a ribi egészen mást érdemelne! Nagyon mást!
Revans
@durbincs:aranyeresre tolt seggét naponta közszemlére teszi főköcsög?:))
Dr. Proktor
Az csak a zsebpénz, az igazi pénz az zsebbe megy...
Nyírfa
Orbán tényleg elment a falig, és nem érti, hogy miért csak egy falat lát. De ez már legyen csak az ő baja, és ne a miénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.