Varga Judit is bekerül a Fidesz rozsdatemető programjába, ez egy megelőző akció, mert aki nem lép egyszerre, az az Európai Unióban találhatja magát – mondta a Klikk TV Mélyvíz című műsorában Magyar György ügyvéd az igazságügyi miniszter váratlan lemondásáról és bejelentéséről, hogy az unióban akar tovább tevékenykedni. „Nem ismerjük, a mögöttes tartalmat, hogy Orbán döntött így, de azt sem ismerjük, hogy a jéghegyből mennyi látszik. Nem tudhatjuk, ha behívják a bíróságra, ott mi fog történni, nem tudhatjuk, hogy a szervilizmusa meddig tart és azt sem, van-e olyan tevekénysége vagy ismeretanyaga, ami ártani tud visszafelé a kormánynak.” Benne volt a levegőben Varga Judit lemondása, de senki nem tudta előre. Magyarországon a politikai kultúra nem arról híres, hogyha valakinek van valami a füle mögött, akkor az lemond.   „Mégis elvártam volna tőle már korábban, de túl szervilissé vált a miniszterelnök mellett és elvesztette a kritikai érzékenységét.”   Magyar György...

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@izéke:Ami azt illeti , Tompika igész jól elvan Brüsszelben. Néha "kiakad", néha "tombol", néha "beszól", és mindezt nem kevés fizetésért. Varga Judit méltó párja lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Nyírfa: még nincs ott,a jövő évi választásokkor kerül ki a vezérkanca
Nyírfa
@izéke: Bocs'! :) Azt nem látom, hogy kint fog tevékenykedni. :)
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg brüsszel el és befogadja a dekázó ,hegedülös leszbiket is...,csak ne ereszeljen bedrogozva .
Rockxy
páros ronggyal rongyolt a rongyoló magyar
Nyírfa
@csak úgy...: Kizárt, hogy örülnének neki. :) És , ugye, nem azért, mert inkább Jocó mint Jucus, hanem a végtelen unintelligenciája , de legfőképpen az erkölcstelensége miatt. Gondolod, hogy a Völner-ügy és a jogállamiság meggyalázásának érintettjeként ki mernék küldeni? És, ha igen, hogy nem kerülnék a képviselők , az adminisztrátorok mint a leprást? Áh, nem hiszem, hogy Brüsszelben fogja folytatni. Majd kitalálnak valamit menet közben, hogy miért is nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.