A magyar kormány olyan luxusingatlant vett Brüsszelben, amelynek az értéke több milliárd forint lehet. A Népszava – a flamand nyelvű De Tijd című üzleti lappal együttműködésben készült cikkében – számolt be arról, hogy a kormány a brüsszeli a Rue de la Loi 9. szám alatt megvásárolt egy drága ingatlant. A 2300 négyzetméter lakóterületű, műemlék jellegű, XVIII. századi épület a belga főváros egyik legelegánsabb részén fekszik. Tovább a cikk itt olvasható.:

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Ha üres az államkassza minek költ a kormány ilyen dolgokra? Vagy már nem is érdeklődhetünk! A megkeresett havi bérünk 40 %-a marad nálunk és még azt is keresztül kell vezetni a bankokon, hogy még abból is tudjanak egy kicsit lopni (mert erre nincs jobb szó) a maradékból pedig fizesd a rezsit, a törlesztőt (akinek van és szerintem sok embernek van), valamint nevelj gyereket és mindezt azért, hogy ők kedvükre rázhassák a rongyot! Mikor jön rá a többi ember, hogy ezek az állami vezetők (bármelyik országé és az eu vezetése) nem az ország és Európa hasznára dolgozik hanem a saját zsebére?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.