Orbán Viktor Facebook-oldalán üzent a nyugdíjasoknak és a családoknak a csütörtöki Kormányinfó előtt. "Háborús időkben védelmi költségvetést dolgoztunk ki, amellyel megvédjük a családokat, a munkahelyeket és a nyugdíjasokat!" – posztolta ki a magyar kormányfő szerda délután közösségi oldalára.

Orbán Viktor üzent a nyugdíjasoknak és a családoknak – Giga bejelentésre készül a kormány a "háborús időkben", kezdhetünk izgulni

Csütörtökön kormányinfót tartanak, melyen valószínűleg a szerdai kormányülés döntéseiről lesz szó. A miniszterelnök előzetesen röviden jelezte:

a családok és a nyugdíjasok védelméről egyeztetnek.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 2023. július 6. (csütörtök) 10:00-kor sajtótájékoztatót tart – írja szerdai közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Egyelőre nem tudni, pontosan milyen bejelentésre készülhet a kormány, a szerdai kormányülés döntéseiről egyelőre még nem kommunikált a kabinet a hivatalos csatornáin.

A Portfolio szerint

a család- és munkahelyvédelmi témák mellett több más téma is szóba kerülhet a csütörtök délelőtti kormányinfón, így például a Pénzügyminisztérium kedd este közzétett határozata is, amely szerint

a kormány az állami kiadások felülvizsgálatára készül, első körben az egészségügy, a gyógyszerkiadások, a lakás- és családtámogatások, valamint a családi szja-kedvezmény terén.

Minden bizonnyal kitérnek majd a múlt hétvégi uniós csúcstalálkozó fejleményeire, illetve arra, hogy Magyarország még mindig nem fér hozzá a kohéziós és helyreállítási forrásokhoz.  Várhatóan szóba kerül majd a hónap elején elindult kötelező bolti akciózás is, annak első eredményeiről, a Gazdasági Versenyhivatal beszámolóiról is.

Orbán Viktor miniszterelnök előzetesen a Facebook-oldalán jelezte, hogy a családok és a nyugdíjasok védelméről egyeztetnek, így ez biztosan téma lesz a csütörtök délelőtt 10 órakor kezdődő kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

Kormányülés. Háborús időkben védelmi költségvetést dolgoztunk ki, amellyel megvédjük a családokat, a munkahelyeket és a nyugdíjasokat!

- írta Orbán szerda délután Facebook-oldalán.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Eddig arról volt szó, hogy mi kimaradunk a háborúból! Akkor most mi van???...

"megvédjük a családokat, a munkahelyeket és a nyugdíjasokat!"
... magyarán ellopjuk, amijük még maradt?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az első saját könyvem Petőfi, Arany kötetek voltak a mesék után. Aztán Jézuska hozta egyszer Shakespeare összes műveit, több kötetben,hártyavékony lapokkal. Aztán évtizedekig a karácsonyi ajándék könyv volt, mindenkinek amit szeretett. Így nem alakult ki az ajándékozási túlköltés.
Revans
@durbincs:mocskos büdös pofáját és segglukát tartogassa a szakállas pöcsös nőknek ők még igényt tartanak magára kopasz buzeráns!:))
gina
Hahahaha ez egy szemét Pinokkió ugy hatudik hogy már a szeme sem rebben, aljas dög
Yoda69
Mi lenne itt ha tenyleg haboruban allnank? Szerintem a nyugdujasokat is vinne orban a frontra.
AMORÁLISOK
giga bejelenti max ho lemond ÉPPEN ideje már

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.