Röhögcsélve és sunyi "vidéki" rókázva reagált csütörtökön Hadházy Ákos kérdéseire Orbán Viktor a Parlament folyosóján.

"Így sértegeti a saját szavazóit Orbán" – Hadházy Ákos még mindig a vidékizős szöveget elemzi
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos nehezen tud napirendre térni a miniszterelnök beszólása fölött, egyelőre arra jutott, hogy Orbán nemcsak saját szavazóit, hanem – vidéki származása miatt – saját magát is megsértette.

Azt értem, hogy a miniszterelnök úgy akarta megúszni, hogy a pisai magán repülőútjára válaszolni kelljen, hogy idétlenül röhögcsélve sérteget és “szőre hullató rossz VIDÉKI rókának” hív. Jobb nem jutott eszébe. De a vidékizést nem értem, hiszen azzal elvileg magát is megsértette, nem csak a sok millió Budapesten kívül élő embert. Vagy lehet, hogy már van egy titkos rendelet, hogy Felcsút az új főváros?

- morfondírozott Facebook-oldalán az ellenzéki képviselő.

Forrás: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:28
Krvnyd idióta orbán faszát szopogató ómió,krvnyd.HAHAHAHAHAHAHA
ómió
@kulabombaafityiszre: Szóval, "megvolt" a bárcáskurva anyád! Akkor, jöhet a nálad is kreténebb "öcsikéd"!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:06
Menjél már a kurva anyádba te faszszopó idióta fideszes köcsög.
gina
Retkes zsiros cigány, a róka az a Polt Péter és a sunyi róka te vagy elmebeteg szemét kis beképzelt proli, mire vagy ennyie beképzelt te skizofrén emberei retek??
simmering73
"Hadházy Ákos még jól járt, hogy nem húzták deresre, nem lincselték meg, hanem csak egy sunyi, alattomos, koszlott és undorító állatnak nevezték, amiért merészelte megkérdezni, hogy az uraság milyen jogon használja magáncéljaira a honvédség gépét, költi magára a köz pénzét. Hadházy Ákos egy szabad ország demokratikus képviselőjének legtermészetesebb munkáját látja el, amikor a közhatalom gyakorlóját ellenőrzi, akinek az kötelesek lenne erről számot adni. Orbán reakciója azt mutatja, hogy ez nem egy demokratikus ország, hanem egy önkényuralom.

Ha van sunyi dolog a világon, akkor a közpénzek sunyi ellopása, hatvanpusztai grófi birtok és uradalom közpénzből építése, a lányának és a vejének százmilliárdos vagyon kilopása az, az apjának a közpénzből való meggazdagítása az. Magyarország legszebb részeinek, földjeinek, szőlőjének, javainak, termésének, hasznának kisajátítása és ellopása az. Ezután ájtatos pofával a templomból épp kijönni, emiatt az újságírók kérdésére nem válaszolni, a legsunyibb, legképmutatóbb farizeus magatartás, sunyi alattomos aljasság, jellemtelenség, ami nem üti meg egy szőrét hullató róka szintjét."
nepszava.us/bartus-laszlo-veszett-roka/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.