Véletlenül sem azért, mert Magyarország nem képes teljesíteni a kért vállalásokat.

Dömötör Csaba attól fél, hogy azért nem kapjuk meg az EU-s pénzt, mert a részünket odaadták UkrajnánakMTI/Illyés Tibor

Politikai oka van, hogy visszatartják a hazánknak járó uniós forrásokat, közben eurómilliárdokat költöttek Ukrajnára a háború vonatkozásában, amikkel nem tudnak elszámolni

– mondta el a Magyar Nemzetnek adott interjúban Dömötör Csaba.

A napi.hu szemléje szerint a miniszterhelyettes hangsúlyozta: egyértelműen politikai oka van, hogy visszatartják a Magyarországnak járó forrásokat.

Nagyon érdekes, hogy a napokban kiadott jogállamisági jelentésben úgy fogalmaznak, hogy történt előrelépés, ami elég puha megfogalmazása annak, hogy amiket javasoltak, azokat végrehajtottuk. Ehhez képest nem kapunk egy fillért sem

– vélekedik Dömötör.

Hangsúlyozta, ez még egy bizonyítéka ez annak, hogy egy nyomásgyakorlási eszköznek tekintik a források ügyét. Hozzátette: ugyanakkor új szakasz jön ebben a vitában, mert időközben kiürült az uniós kassza, többek között azért, mert eurómilliárdokat költöttek Ukrajnára, „amikkel nem nagyon tudnak elszámolni.” Dömötör elképzelhetőnek tartja azt is, hogy az EU Magyarország pénzét is odaadta Ukrajnának.

Tudjuk, hogy hetvenmilliárd eurót elköltöttek Ukrajnára, tudjuk, hogy kong az uniós kassza, tudjuk, hogy Magyarország nem kapta meg a neki járó forrásokat. Mindezek alapján ez nem kizárt.

Forrás: Magyar Nemzet, napi.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nyugi domi, nem kell ettol rettegned a penz elkulonitve megvan, csak teljesitenetek kellene a jogallamisagi normakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
ez egy örült. szándékosan rosszindulatuan gazember modra hazudik ez a maffiosi. Nagyon jól ismeri az EU- háztartást és azt is tudja, hogy never lehet ilyet tenni. A haztartás 7 évre van tervezve és azon belül nagyon kis mozgástér van.Ahhoz 27 országnak kell a szavazatát letenni hogy a haáztartásban eldöntött költségvetést valami felboritsa.. Maffiosi
gina
Primotiv egy barom olyan mint a papagáj OV szemét szócsöve
surdilloFUJT
Ez a fidess beltenyészeti toprongy ,jobb lenne ,ha visszahúzna Romániába,és nem hazudozna még talán álmában is!!!
bence
Akkor mégis annyira hiányzik ez a pénz ?! Pedig viktor apád megmondta , hogy ugyan jár de megoldjátok az ország gondját enélkül is ! Hány éhes szájat akartok még ezzel a pénzzel is betömni , hiszen az összes amit az országnak küldtek nálatok van !
ómió
Pedig, hát, ami már megtörtént, attól kár félnie!
Eladott Ország
Dömötör már a saját tenyésztésű utánpótlás egyik eleme, az iskolapadból a politikába karriernyomulás terméke. Dömötör legfeljebb annyit mondhat el magáról, hogy Hollik István testvérét vette feleségül, valamint hogy a versenyszférában egy másodpercig sem dolgozott soha, mégis többet keres, mint mondjuk egy agysebész, aki ért is valamihez. Hollik, a Dömötör Csaba sógora! Elképzelem, a szülőknél vasárnapi ebédnél egymásra licitálnak, hogy holnap ki mond nagyobb marhaságot a parlamentben! Bízom benne, hogy egyszer ülni fognak! Dömötör elmondja, kioktat, miheztartásokat lobogtat és kicsúszik a száján a fideszes elme működésének kulcsa. Dömötör Csaba rogánista államtitkár nevű senki zsenge korától kapaszkodásra és könyökölésre tenyésztett udvaronc , ezt soha sem fogja megérteni, úgyhogy jobb ötlet híján önmagukat nyugtatják, miszerint a fideszes egypártrendszernek nincs alternatívája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.