Sem országunk, sem pedig a NATO nem sodródhat bele a háborúba – olvasható az Index oldalán.

Magyarország haderő fejlesztésbe kezd

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozott a honvédelmi miniszter, elmondta, hogy Magyarország számára fontos hogy fel legyen készülve minden eshetőségre.

Az Index megírta, hogy a fejlesztés eddig sem állt le, de most nagyobb léptekkel indulnak a cél felé. A katonai kiadások idén és – a kormánypártok többségi szavazatával elfogadott költségvetés szerint – jövőre is elérik a GDP 2 százalékát.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf azt is elmondta, hogy Magyarországon a katonai költségvetés bőven több mint 20%-át (ez lenne a NATO elvárás) fejlesztésre költik.

A honvédelmi miniszter szerint azért rendkívül fontos egy ütőképes hadsereg létrehozása, mert elrettentő erőt kell mutatni, ezzel is erősítve az országot.

Forrás: Index

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"elrettentő erőt kell mutatni"

Nem elég egy rettentően hülye honvédelmi miniszter?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Clavigo: Egyébként osztom azt a véleményt hogy ő sem valódi tulajdonosa semminek. A NER minden tagjának minden vagyona a hatalom vagyona. A hatalmat pedig jelenleg Orbán gyakorolja és ő is osztja ki ki milyen területet uraló cég látszólagos tulajdonosa lehet. Természetesen a hűbért megkapják és élhetnek olyan életszinvonalon, mintha saját cégük lenne.
Ez azért kényelmes, mert Orbánnak nem kell tartania attól, hogy önállósodik pár oligarcha (már egyszer megégette magát), és az érintettek érdeke, hogy hűségesek maradjanak mert addig jár a luxus.
Ezodabasz
A téglafejű kaszinócsászár mit akar? Még többet lopni? Haderőfejlesztés? Minek? Ez a geci is háborúzni akar!
bence
Mindegy , hogy mire , csak folyjon a pénz ! Még véletlenül se olyanra ami megvédhetné az embereket teljes elszegényedéstől !
Néro2
@Qqberci: Szerintem rettentően hülye nem elég most keresnek egy még hülyébbet. Utánpótlás van fajtájukból bőven.
ómió
@m73: Nem tudtad megdugni a bárcáskurva anyádat!? Te is buzi vagy, mint Emmerson efftársad!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.