Az állami profit védelmévé alakult át a Brüsszellel szembeni rezsiharc. Mégis mindenki jól át van verve. Az egyik vidéki olvasónk arról számolt be felháborodottan, hogy amikor nincs befizetni valója, és 0 forint áll a kiküldött számlán, akkor is megtakarításról értesíti a szolgáltató. Elmondása szerint tavaly óvatosabban használta a gázt, így 1000 köbméter alá szorította az éves fogyasztását, a kisebb fogyasztás miatt pedig több tízezer forint visszajár neki, ezért kapott egymást követő több hónapban 0 forintos számlát. A narancssárga rubrikában azonban ezekben a hónapokban is arról értesítették, hogy rezsicsökkentett díj nélkül a havi fizetési kötelezettsége csaknem 85 ezer forint lett volna, a megtakarítása pedig több mint 75 ezer forint.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A miénk meg egy másik érdekes történet.
Tavaly, a teljes fűtéskorszerűsétésünk eredménye az volt, hogy havonta több, mint 3-szor többet fizettünk, mint korábban. Az éves elszámoló számlán derült ki az MVM-nek, hogy egy év alatt 400 000 ft-ot túlfizettünk (ezt vissza is utalták). Megnyugodtunk, hogy mostmár rendben lesz minden, amikor pár napja megjött a júniusi számla: 82 000 ft. Akkora összeg, amekkora soha nem volt még, pedig kimutatták, hogy a fogyasztásunk sokkal kevesebb, mint a felújítás előtt. Tegnap azért ezt is lemínuszolták miután kivertem a balhét, és egy nagyon zavaros magyrázatot adtak.

És persze a mínuszos számlán is az van, hogy milyen hatalmas megtakarításunk van a rizsacsökkentés miatt. A mínusz 400 000 ft-os számlán pl. a megtakarításunk 1 623 242 Ft volt. :)))
colibri
A kiküldött villany, gáz számlák minősége a kormány szégyene! Lehet, ők nem is tudnak róla, de eszméletlen sok hibával, túlszámlázással kerülnek ki a számlák. Egy bejelentett email cím változás rossz- vagy nem regisztrálása is büntetést, pót fizetést von maga után, pedig az elírás, oda nem figyelés az MVM részéről történt. Olyan az egész cég, mint rezsiszilárd!
Jó nagy darab sz@r!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.