Hétfőn délelőtt még nem érte el a 300-at a kommentek száma Orbán Viktor legfrissebb heti összefoglalója mellett. Más esetben ilyenkor már ennek a három-négyszerese szokta beszedni híveitől.

Orbán annyi gyomrost kapott be a múlt héten, hogy napok óta hallgat

Sebaj Viktor, jövő hétre már biztosan rendbe jön a magyar gazdaság is! Forrás: Facebook

A poszt annyira sótlan lett, hogy sem a kritikusok, sem a hívek nem találtak rajta csámcsogni valót.

A július 10-16.-a között történteket összefoglaló Ez történt a héten? 12 fotót tartalmaz. Zömük a vilniusi NATO-csúcson készült, pár a háromnapos kormányülésről, egy pedig a szokásos heti Kossuth Rádiós nyilatkozatról.

A nagy hallgatás nem a stáb lustaságának vagy szabadságolásának az eredménye –írja a Hírklikk. A hatalmi propaganda technikusai és Orbán is beláthatta, hogy jobb gyorsan túllépni a fideszes szempontból tragikusan alakult múlt hetet.

Orbán beégette magát – de sajnos Magyarországot is – a magunk mögött hagyott héten, amikor világ- és biztonságpolitikai szempontból kiemelkedő esemény egyértelműen a NATO vilniusi csúcsértekezlete volt. A mindig központi szerepre vágyó és törekvő Orbán mellékszereplő sem volt. Bár hívei először megpróbálták kidomborítani a tényt, hogy Joe Biden amerikai elnök plénum előtt kezet fogott Orbánnal (előbbit lelkesen szenilisezni szokták, aki azt sem tudja hol van éppen)az aktus kimaradt a heti képes albumából.

Orbán tehát statiszta lehetett abban az előadásban, amelynek három főszereplője volt. Az egyik az általa zsigerből és már nem is titkoltan gyűlölt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, a másik – az Orbán által a külpolitikában, diplomáciában már-már elfogadhatatlan módon bírált, támadott – Joe Biden amerikai elnök, valamint az Orbán által körbeudvarolt, általa szolgai módon kiszolgált Recep Tayyip Erdoğan török elnök. Utóbbi vitte be az igazi mélyütést Orbánnak azzal, hogy láthatóan nem egyeztetett, de még csak nem is informálta őt előzetesen arról, hogy Törökország beleegyezett Svédország NATO-csatlakozásának ratifikálásába.

A NATO többi 30 tagállamának (plusz a hamarosan 32. taggá váló Svédországnak) első számú vezetői totálisan ignorálták a fideszes vezért. Egy, csakis egy résztvevő államfő volt hajlandó leülni vele kettesben tárgyalni (a tanácskozás szünetében), s engedte azt lefotózni: Zoran Milanović horvát köztársasági elnök. S hogy mennyire szépségtapaszként dobta be a PR-stáb ezt a képet: a „tárgyalásról” a miniszterelnök oldalán is csak annyi bírt megjelenni (az MTI-t használva), hogy „A megbeszélésen a magyar-horvát kétoldalú kapcsolatok aktuális kérdéseiről volt szó”.

Forrás: Hírklikk
Fotó: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Yoda69: Nem kezelésen van, hanem feltöltésen. Pont ezért kell a sok akkumulárgyár az ország minden részén, hogy akárhol jár és lemerül, rögtön fel lehetne tölteni a legközelebbi akkugyárban. Bár szerintem a legjobban az töltené fel, ha valaki végre bedugná a 220V-ba.
Néro2
@Qqberci: Aztán is ha úgy néz ki ,hogy már kihűlt.
Biztos ami biztos.
Néro2
Ha 13 éve befogta volna azt a uszító pofáját itt nem trágyadomb állna egy Ország helyén ,hanem kánaán .
Még az idióta fitymák is jobban jártak volna itt lakó EMBEREKRŐL már nem is szólva.
jáger laszló
A dagi, pocakos emberek általában jól bírják a gyomros ütéseket!!Legtöbbször a fejre mért ütéseklől fognak padlót!!
Hát itt kell +próbálni a győzelem reményében!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.