Még az angol sajtó is felkapta a hírt, hogy 2016-os, brit szurkolók ünneplését ábrázoló képkockákat is bevágtak a HírTV ukrán háborúról szóló anyagába. Most kirúgták a felelőst.

Tovább dagad a HírTV-botrány: menesztették a felelőst azért, hogy angol focidrukkereket mutattak a krími híd felrobbantásánál

Fotó: HírTV

Egy 2016-os, brit szurkolók ünneplését bemutató videót is bevágott a hétfői, több civil áldozatot is követelő krími híd felrobbantásának híréhez a HírTV. Az Oroszország által annektált Krím-félszigetre vezető híd ellen hétfő hajnalban elkövetett támadást a csatorna egész nap ezzel a szalagcímmel közölte: „Győzelmi mámorban úsznak az ukránok a Kercsi-híd felrobbantása után.” – számol be a Blikk.

A kellemetlen bakiról még az angol sajtó is beszámolt.

A Blikk információi szerint a hiba miatt egy felelőst azonnal menesztettek, egy másik munkatárs pedig írásbeli megrovást kapott a felettesétől.

A csatorna egyelőre nem reagált a lap által feltett kérdésekre.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Gondolom a valódi felelőst nem rúgják ki... ha nem buknak le nem is lett volna belőle gond. Gondolom a valódi felelős max kapott egy kis lebaszást,hogy miért nem figyelt jobban,majd szerkesztheti a további csalásokat
justhpeter
Remélem szombaton a kolostormalac Posványoson elmondandö böfizése helyett is majd régi goebbelsi beszédből fognak bejátszani.
laja70
Kézenfekvő védekezés: parancsra tettem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.