Kósa Lajos szerint Ukrajnát leginkább nem fegyverekkel, hanem a lerombolt infrastruktúra és lakóházak újjáépítésével kéne segíteni – derül ki az RTL tusványosi riportjából.

Kósa Lajos: az oroszok soha nem mondták, hogy egész Ukrajnát el akarják foglalni

Az az ukrán népen nagyon sokat nem segít

– mondta a fideszes politikus, aki egyben a honvédelmi bizottság elnöke is.

Arra a kérdésre, hogy fegyverek nélkül nem lenne Ukrajna, ahol utakat meg házakat lehetne újjáépíteni Kósa Lajos azt mondta:

Én ezt nem tartom valószínűnek, tekintettel arra, hogy az oroszok, mint háborús fél, soha az életbe nem mondták azt, hogy ők el akarják foglalni Ukrajnát teljes egészében.

Hozzátette azt is, hogy attól szerinte nem lesz Putyin-párti valaki, ha komolyan veszi azt, amit Putyin mond.

Szóba került a fideszes képviselők által megszavazott "gyermekvédelmi törvény" is, ezzel kapcsolatban Kósa úgy fogalmazott, "az indoktrináció képes megingatni fiatalok szexuális irányultságát", erre szerinte számtalan példa van.

Forrás: rtl.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Úgy látszik kósa elvtárs gyakorta beszélget az oroszokkal, ha biztonsággal ki tudja jelenteni, hogy "soha nem mondták", mit akarnak elfoglalni Ukrajnában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
Úgy látszik kósa elvtárs gyakorta beszélget az oroszokkal, ha biztonsággal ki tudja jelenteni, hogy "soha nem mondták", mit akarnak elfoglalni Ukrajnában.
namihami
Vajon ez a hülye Kósa (karoltve Kmalacával a Várbeli ólban) hogy egyezteti össze Nagymagyar Jajongásaikat azzal, hogy most nem képes felmérni, mit jelentene, ha az orosz-ukrán béketárgyalások úgy folynának, hogy az agresszor van birtokon belül? Miért vonulna ki, ha már ott bitorolhatja a háborús területeket? És, ha bele is egyezne, ismerve a KGB-s Putyin hitelességét, úgyse vonulna ki! Hisz pont olyan, mint a Mi Kmalacunk, az adott szó vagy szerződés csak olyan""majdjönnekajogászok"" érvényességű!
drrotf
Azt gondolod Lajosom, hogy ha az oroszok nem mondják hogy mit akarnak , akkor nem akarnak semmit?Látjuk, hogy mit csináltak,pedig nem mondtak semmit!Egyrészt amit akarnak azt csinálnak, másrészt amit engednek nekik.
csak úgy....
@Maccska: Mementó 1990-ből: Orbán Viktor kivonult a trianoni megemlékezésről
hvg.hu/itthon/20130604_Memento_1990bol_Orban_Viktor_kivonult_a
tibi,te egy kibaxottu buta állatka!
gina
Ti csak tudjátok rohadt szemetek, megbeszélte veletek ugye??? seggnyaló hazaáruló patkányok
csak úgy....
@Maccska: tibim,te egy kibaxottu buta,szóra sem érdemes állatka!
jáger laszló
Na és mit is akar az USA!!!???
Mert a lényeg itt van L bújva!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Maccska: tibim,te egy kibaxottu buta,szóra sem érdemes állatka!
Péter2
@Maccska: Fidesz és a korábbi jobboldali rezsimek között. E rezsimeknek hajlamuk volt arra, hogy úgy mutassák be Trianont, mint Magyarország legsúlyosabb problémáját. De ez ebben a formában egy nagy ostobaság. Trianon ugyanis egy történelmi esemény, amely megszabta a felbomlott Osztrák-Magyar Monarchia magyar részének jövőjét. E magyar rész semmiképpen nem maradt volna az, ami volt, hiszen annak megőrzését a Monarchia biztosította. A Trianon előtti úgynevezett Nagy-Magyarország egy fikció volt, hiszen ebben a formában sohasem létezett, csak a Monarchia keretén belül. Na ezért nem érdekel Trianon sokunkat , sokkal jobban érdekel , hogy a jelenlegi nemzetközileg elismert határokkal rendelkező Magyarországon belül mi van , milyen élet , élhetőség jövő . csak ez számít !
simmering73
Az a szép okos fejed el fog durranni ennyi hülyeségtől.
justhpeter
@Maccska: Én már Trianonban megmondtam, hogy ez a Lala egy világra szóló nagy barom !
Peller Anikó
Ööö, arra emlékszik valaki, hogy az oroszok azt mondták szarrá bombázzák ukrajnát egy bolond háborújában?

Mert én csak arra emlékszem, hogy az angolokat fenyegették, hogy elsüllyesztik a szigetet.
Yoda69
Kupak Lala megint megvillantotta ertelmi képességeit. Erre mondjak azt, ha csonben marad, bolcs maradt volna. Igy viszont ismet bizonyitotta mekkora seggfej. De hat mi mast varjunk egy moszkovitatol?
izéke
Lajos,francia bank nem érdekel? Akciós a csengeri tescoban ;)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.