Három év alatt "két meteorral is összeütköztünk": először 2020-ban a Coviddal, amelyet valahogy kivédett az ország és gyorsan visszatért a saját maga számára kijelölt útra, de 2022-ben jött a háború, amely letérítette a pályájáról – jelentette ki a miniszterelnök a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) tartott előadásában Tusnádfürdőn szombaton.

Orbán Viktor: három év alatt két meteorral is összeütköztünkOrbán Viktor kormányfő előadást tart a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2023. július 22-én. Mellette Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor kiemelte: "ma Magyarország, a magyar emberek és a magyar kormány azért küzd és harcol, hogy erről a letérített pályáról vissza tudjunk kapaszkodni arra a szokásos kerékvágásba, amely elvezet bennünket 2030-ig". Meglátása szerint ez 2024 júliusa környékén következhet be.

A kormányfő arról is beszélt, hogy a magyar gazdaság összteljesítménye 13 év alatt megháromszorozódott, 27 ezer milliárdról 80 ezer milliárd forintra nőtt, és 2030-ra az a célunk, hogy 160 ezer milliárd forintos GDP-nk legyen.

Hozzátette: az új gazdasági rendszer, amelyet 13 éve épít a kormány, "összeállt és jól is teljesített". A céljainkkal időarányosan jól állunk, a fejlettségi céljainkat nézve 2010-ben az európai átlag 66 százalékán, 22-ben a 78 százalékán voltunk, és 2030-ra "oda akarunk érni" a 85 és 90 százalék közötti sávba.

Magyarország energiaimportfüggősége a terv szerint csökken, most 28 százalék és 2030-ra Paks 2-vel és a napenergia-hálózatfejlesztésekkel "el akarunk érni oda, hogy a villamosenergia-importunk nulla legyen" – mondta.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
A fekete lyuk meg állandóan rajtunk ül, és tünteti el Magyarország pénzét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
A fekete lyuk meg állandóan rajtunk ül, és tünteti el Magyarország pénzét.
csak úgy....
ezt az elmebeteg meteoros dumát kinek szánta a magyarok üstököse? :)
a 13 évi 0rbánjárás alatt, sikerült mindent ellopni, elbaxni és ennek ellenére maradt 3 millió gügyéjük, akik ha éhen döglenek,-magyaros virtusból akkor is csak reá szavaznak,mert a szocik loptak! :)
percsi
A kormányfő arról nem beszélt, hogyan fosztják meg a magyar családokat otthonaiktól:
"Folytatódik a Schadl–Völner-botrány: az ügy egyik vádlottja, Koller Mihály Dávid a jelek szerint szoros kapcsolatban állt a végrehajtói kar egykori elnökével. Ez az üzleti viszony azért érdekes, mert az ügyvédként dolgozó Koller többek között az Orbán-családdal is kapcsolatban állt:
még 2021-ben vásárolt Orbán Viktor apjától,
idősebb Orbán Győzőtől földbirtokot a családi bánya közelében."
CsipkeRózsa
A "két meteor" tette Orbánt egyeduralkodóvá, azóta sokszorozódott az ő, és a családi, baráti körének vagyona. Azt csinál, amit akar, lassan már világ-uralkodó szeretne lenni. Jön az új világrend!
nejlontacskó
Nem két meteorral ütköztünk, te szőrehullató tusnádfürdői veszett róka.
Egy egész rajjal, konkrétan 135 bátor meteor, bombázta szarrá az országot, ezért tartunk itt!
Már a háború előtt felgyorsult a magyar infláció!!!
kereső
Mondja mindezt egy másik állam területén, külföldi állam polgárainak. itthon mond el b+, miközben megemlékezel az 50 ezer covid halottról, és azokról akik a "nagyszerú járványkezelés" során nem kaphattak megfelelő ellátást. És emlékezz meg a több száz milliárdos lopásaitokról is- de itthon, hogy a fene egyen meg, te senkiiházi hazug dög.
csak úgy....
@Maccska: amik neked hazugságoknak tünnek, - ott van a fidesz kutya elásva! :)
0rbán nélküled és a többi gyogyós nélkül,még mindíg függetlenített KISZ titkár lenne. :)
Yoda69
Volt egy harmadik meteor is meg korábban a migransok. E három meteor biztosított O1G-nek mindig 2/3 os győzelmet, mert a túlsúlyban lévő propagandajaval magyarok millióit tudja félelemben tartani. És a rettegők mindig rá szavaznak, abban a téves hiszemben hogy a vezér megvedi őket.
kereső
@Maccska: Cáfold, primitiv suttyó! Mert ez igy csak a fideSS -ban elég, egy "libsinek" nem!!!
ómió
Pedig eféle "meteor" efftársilag olyan, mint a migráncs: "nincs is'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.