Van, aki már azt is sejti, mikor.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Az Index az ország legolvasottabb közéleti újságja." És ezt miből számolta ki? Matematikus ön, vagy miből? Ne vicceljen már.
uploads.disquscdn.com/images/0974cb1bbb6f15f02bea42a8fc2c7aac4fb5978e154fa7736a40a6e47309cd86.gif?w=800&h
nejlontacskó
Vajon lesz e, olyan barom aki elhiszi, hogy azért lesz drágább mert, újítják a vízvezetékhálózatot?
Ezt a drágulást, már akkor tudni lehetett, amikor is kiderült, hogy állami fenntartásba szeretnék venni, az ivóvízhálózatot!
Kell a pénz!
Ennyire egyszerű ez...
simmering73
Ez olyan ügyesen lesz meghatározva, mint a villany. Mi kétszemélyes háztartással 3-4 köbmétert használunk havonta. Amikor még a füvet is locsoltuk meg volt "nagyobb" veteményesünk, nyáron 8-9 köbméter fogyott. 3 vagy több tagú család biztos nem jön ki 5 köbméterből.
drrotf
@vacsi: A cikkben hiába kerestem hogy az 5 köbméteres határ mikre vonatkozik, családra , házra, fogyasztási helyre , személyre, stb , ez nem jelent meg .Így erről vita nem alakulhat ki.Családra biztos nem , mert nem mindegy hogy egy család hány tagú, személyre sem lehet 5 köbméter a fogyasztás , mert az soknak tűnik, úgy hogy a köztudatba bedobott szám arra jó hogy vita alakuljon ki erről is.Olyan magyarosan előkészített volt ez a bejelentés, de arra egészen biztosan jó volt,hogy az emberek ismét érezzék a nyomást ami a jövedelmüket és az életmódjukat jelentősen érintheti.Az hogy a szolgáltatott víz árát meg kell fizetni nem most merült fel először.Már a gengszterváltás előtt épített vízműveknél akkor kaptak pénzt a beruházók, ha olyan vízművet építettek ami nem csak a víz árát, hanem az amortizáció költségét is tartalmazta, és miután egyetlen egy vízmű és a szolgáltatás nem volt egyforma alakult ki az országban számtalan mértékű víz szolgáltatási ár, amelyet ez a hozzá nem értő kormány egységesíteni akart, de a mai napig nem sikerült neki.Nem is sikerülhetett mert a létesítés költségei különbözők voltak és a szolgáltatás is más és más körülmények között történt ami jelentősen befolyásolta a vízszolgáltatás díját. Most kíváncsi leszek hogy ezt az adottságot az állam hogyan oldja meg, de egy biztos, hogy a vízszolgáltatás díja emelkedni fog, mert a mostani áron csak veszteségesen lehet ellátni ezt az igen fontos közszolgáltatást!Az is biztos, hogy nem a szolgáltatást igénybe vevőkkel kellene megfizetni az elfolyó vízveszteséget,ami igen jelentős mennyiség, mert a ők nem felelhetnek a rossz minőségű szolgáltatásért!Azt a következtetést is le kellene vonni hogy a szolgáltatások árát mindig meg kell fizetni valakinek, vagy az igénybe vevőnek vagy a szolgáltatónak azaz az államnak, mert ha nem térül meg a szolgáltatás költsége abból igen rossz minőségű szolgáltatás keletkezik, végül tönkre megy amit azután újból kell építeni.Ennek költsége pedig többszöröse az állandó...
nemkati
Amikor bevezették a rezsicsökkentést, azt úgy tették, hogy nem a költségvetésből fizették, tehát nem a Fidesz adta, hanem a szolgáltatókkal fizettették meg. Akkor rengetegen mondták, főleg a szolgáltatók, hogy így alig marad pénzük karbantartásra, fejlesztésre. És hogyhogynem, így is lett. Most fogjuk visszafizetni a Fidesz baromságát és hazugságát.

És persze a kiürült kasszát is mi fogjuk feltölteni. Csak a népnek már alig van miből. Közben pedig az urak, akik ezt a helyzetet az ostobaságukkal, a lenyúlásaikkal, lopásaikkal, korrupcióikkal okozták, luxusban élnek, és látszik, hogy ezt folytatni is fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.