Nem viccelt a debreceni Momentum TizenX csapata: a Polgármesteri Hivatal előtt tiltakozott az akkugyár ellen.

Blokád alatt a debreceni Polgármesteri Hivatal – „Ha rajtunk múlik, az akkumulátorgyárak nem kezdhetik meg az üzemeltetést”

Fotó: Facebook/Momentumtizenx

Nem csak a fővárosban vagyunk jelen. Ma a debreceni TizenX csapata is blokádot tartott a Polgármesteri Hivatal előtt a városban. Az ott dolgozókat csak azzal a feltétellel engedték volna be, ha Debrecen polgármestere, Papp László népszavazást ír ki az akkumulátorgyárak működéséről – írták közösségi oldalukon.

A Momentum és a TizenX debreceni aktivistáival a mai napon demonstrációt tartunk a polgármesteri hivatal Simonffy utcai irodája előtt. Az ajtó előtt ülve várjuk Papp Lászlót egy nyilatkozattal, melynek aláírásával vállalja, hogy népszavazást ír ki a városunkba tervezett méreggyárakról. Amíg nem írja alá, az ajtó zárva marad! – ezt pedig Szabó Bence, Debrecen önkormányzati képviselője és a Momentum észak-alföldi régióvezetője írta.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csibi
Szánalmas taknyos felhergelt fiatalok, aki azt sem tudják miért vannak ott.
human
Debrecen polgármesterét idézném: "Ez a kérdés már eldőlt a választáson."
Ettől még persze helyes, ha tüntetnek és hangot adnak a véleményüknek. Csak hát tömegdemonstráció nélküll nem fog történni semmi. Orbán mikor meghírdette az erő politikáját mindenkinek fel kellett fognia, hogy csak erővel lehet jó útra téríteni.
jesz
gyerekek...aranyosak vagytok, de a homokozó hamarosan bezár...tessék hazamenni!
justhpeter
@human: De ugye a 2024-es önkormányzati választáson lehet változtatni ezen a helyzeten !
Menőmanó
Ha orbán azt mondja, hogy a környzetszennyezés egészséges, akkor a fideszmarhák mérgeket akarnak enni, szívni. Ennyi balfaszt...
Péter2
@justhpeter: Szerintem fognak is , de nem csak Debrecenben .
jáger laszló
No és vittetek pulykakakast??
Mert arra szükség van Debrecenben!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.!
koszpeko
@Ventilator: Te drogos, részeg, vagy fogyatékkal élsz?
human
@justhpeter: Van Debrecenben az ellenzéki oldalon felépített alternatíva a fideszes polgival szemben? Mert hiába mondom, hogy Debrecen az akksi gyárat választaja egy újabb fideszes polgival, ha nincs is komolyan vehető ellenzéki jelölt. Lehet, hogy van, csak nem tudok róla. Te tudsz valakiről?
vitriol
Debreceniek! Ezt az általatok nem kívánt mérgező környezetet azért kell most elfogadnotok, mert ezt a nyalonc paplászlót megválasztottátok polgármesternek. Ha a jövőben magatok akartok dönteni fontos dolgokban, akkor nem orbán szolgájára fogtok majd voksolni!
human
@justhpeter: Így hirtelen nem tudom kit kritizáljak. A debrecenieket akik mindig a fideszere szavaztak vagy az ellenzéket aki képtelen alternatívát felmutatni?
Ugyanez volt Győrben is. Az ellenzék 100%-ra vették Borkait mint befutót és nem építettek fel ellenjelöltet. Aztán jött a lehetőség és ott áltak egy gyenge jelölttel. És ezt nem úgy értem, hogy maga a jelölt volt gyenge, hisz nem tudhatjuk mit lehetett volna kihozni belőle vagy egy komolyabb jelöltből.
Én most csak egyet tudok érteni Hadházival és a Momentummal. Már most lehet tudni, hogy 2026-ban újabb fidesz győzelem lesz. Akkor is, ha már tegnap feleszmélt volna az ellenzék, hogy valójában mit kell csinálniuk és hogyan. 4 év alatt nem lehet 0-ról felépíteni egy országos hálózatot és megszervezni a finanszírozását.
koszpeko
@Ventilator: Rájöttem
Fogyatékosan alkoholista drogos vagy.
Fordulj szakemberhez mert kifogod nyírni magad.
Te lennél az egyik akinek a baromságait hiányolnám.
A behányásaid olyan kultúráltak, lényegesek, frappánsak, eszesek. :DDD
(Ja nem)
Szóval a te kurva anyádat
ómió
Az efftársak, bizony - ahogy mindig - most is mindent megtesznek gazdaságunk fejlődésének akadályozásához!
balos
@szópó-ómió: nedves--kecskebaszó!Amit maga a gazdaság fejlődésének vél az a júdás pénz csörgése az üveg zsebeikbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.