Nem viccelt a debreceni Momentum TizenX csapata: a Polgármesteri Hivatal előtt tiltakozott az akkugyár ellen.

Blokád alatt a debreceni Polgármesteri Hivatal – „Ha rajtunk múlik, az akkumulátorgyárak nem kezdhetik meg az üzemeltetést”

Fotó: Facebook/Momentumtizenx

Nem csak a fővárosban vagyunk jelen. Ma a debreceni TizenX csapata is blokádot tartott a Polgármesteri Hivatal előtt a városban. Az ott dolgozókat csak azzal a feltétellel engedték volna be, ha Debrecen polgármestere, Papp László népszavazást ír ki az akkumulátorgyárak működéséről – írták közösségi oldalukon.

A Momentum és a TizenX debreceni aktivistáival a mai napon demonstrációt tartunk a polgármesteri hivatal Simonffy utcai irodája előtt. Az ajtó előtt ülve várjuk Papp Lászlót egy nyilatkozattal, melynek aláírásával vállalja, hogy népszavazást ír ki a városunkba tervezett méreggyárakról. Amíg nem írja alá, az ajtó zárva marad! – ezt pedig Szabó Bence, Debrecen önkormányzati képviselője és a Momentum észak-alföldi régióvezetője írta.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Debreceniek! Ezt az általatok nem kívánt mérgező környezetet azért kell most elfogadnotok, mert ezt a nyalonc paplászlót megválasztottátok polgármesternek. Ha a jövőben magatok akartok dönteni fontos dolgokban, akkor nem orbán szolgájára fogtok majd voksolni!
human
@justhpeter: Így hirtelen nem tudom kit kritizáljak. A debrecenieket akik mindig a fideszere szavaztak vagy az ellenzéket aki képtelen alternatívát felmutatni?
Ugyanez volt Győrben is. Az ellenzék 100%-ra vették Borkait mint befutót és nem építettek fel ellenjelöltet. Aztán jött a lehetőség és ott áltak egy gyenge jelölttel. És ezt nem úgy értem, hogy maga a jelölt volt gyenge, hisz nem tudhatjuk mit lehetett volna kihozni belőle vagy egy komolyabb jelöltből.
Én most csak egyet tudok érteni Hadházival és a Momentummal. Már most lehet tudni, hogy 2026-ban újabb fidesz győzelem lesz. Akkor is, ha már tegnap feleszmélt volna az ellenzék, hogy valójában mit kell csinálniuk és hogyan. 4 év alatt nem lehet 0-ról felépíteni egy országos hálózatot és megszervezni a finanszírozását.
koszpeko
@Ventilator: Rájöttem
Fogyatékosan alkoholista drogos vagy.
Fordulj szakemberhez mert kifogod nyírni magad.
Te lennél az egyik akinek a baromságait hiányolnám.
A behányásaid olyan kultúráltak, lényegesek, frappánsak, eszesek. :DDD
(Ja nem)
Szóval a te kurva anyádat
ómió
Az efftársak, bizony - ahogy mindig - most is mindent megtesznek gazdaságunk fejlődésének akadályozásához!
balos
@szópó-ómió: nedves--kecskebaszó!Amit maga a gazdaság fejlődésének vél az a júdás pénz csörgése az üveg zsebeikbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.