Novák Katalin félkész vécékkel együtt avatta fel az épületet, az Atádhír főszerkesztője ezt megírta, és ez lett a veszte. Le akarták szedetni a cikket, de mivel nem tette meg, kirúgták a főszerkesztőt. 

Menesztették a főszerkesztőt, mert megírta, hogy Novák Katalin átadott egy félkész vécékkel épített komplexumot

Az átadó után beindult a mémgyár. Fotó: Facebook

Az Atádhír is beszámolt arról a félkész barcsi közvécéről, amit a köztársasági elnök jelenlétében avattak fel márciusban a Somogy megyei fideszes vezetők. A kapost.hu értesülései szerint a nagyatádi polgármester utasítására távozott az Atádhír két munkatársa a 10 ezer fős Somogy megyei kisváros önkormányzati lapjától – szúrta ki az Átlátszó.

A kapost.hu azt állította, Katona József főszerkesztő és Röhrig Dániel fotós politikai tisztogatás áldozata lett: a kaposvári internetes lap információi szerint a nagyatádi művelődési központ vezetője elismerte, hogy Ormai István polgármester utasítására történtek személyi változások az Atádhír-nél – számol be a Média1.

A kapost.hu szerint az volt a főszerkesztő menesztésének oka, hogy a helyi fideszes körök követelése ellenére sem törölte le a barcsi esetről készült beszámolókat és mémeket összegyűjtő cikkét.

A történtek után Katona József Facebook posztban köszönt el az olvasóktól.  Ander Balázs helyi jobbikos országgyűlési képviselő sokatmondó kommentben reagált:

„Olykor elég hozzá egy-egy hivatását komolyan vevő újságíró, és a mákony hatása szertefoszlik… Köszönöm áldozatos munkád!”

Röhrig Dániel fotóst júniusban küldték el.

Forrás: Media 1
Fotó: Atádhír

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ugyan,ez csak egy(3) wc,szarni bele,több is veszett Mohácsnál... novákkati volt az első aki kipróbálta vagy ő volt a wécés néni? Mint Bástya elvtárs mikor a Vidám parkot átvette...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Ők sosem hallgattatnák el azt aki nem ért velük egyet. Kivéve, ha nem ért velük egyet.
verőce21
Ahol bezárják a kispostákat (is), a fidesz tarol...! :)
Menőmanó
@Maccska: Mit te orbán birka, hogy a köztársaság nélküli elnököt küldik félkész WC-t felavatni?
Ez legalább annyira röhelyes, mint amennyire szánalmas.
izéke
Ugyan,ez csak egy(3) wc,szarni bele,több is veszett Mohácsnál... novákkati volt az első aki kipróbálta vagy ő volt a wécés néni? Mint Bástya elvtárs mikor a Vidám parkot átvette...
Néro2
Mi sohasem vetemednék arra... ugyi várbeli desznyó meg rendszarod.
Ez a veresné fitymakrotálás fehérnép nem fulladt a hungarikumos Balatonjába?
Kár.
Bár majd visszahoznák helyette plagi bájukat épp közéjük való az is csak lopni tudott.
Fénymásoltatva titkárnőjével Dr-t.
Aztán megígérte , hogy megcsinálja maga.
Aztán nem. Hazudott mint minden fityma mert csak azt tudnak a lopáson kívül.
izéke
@Néro2: talán a baszatlan novákkati miatt is akarnak delfineket a Balatonba...palackorrút,jó hosszú orral,a viz alatt odadugja az orrocskáját a csunnyájához,úgyis szeretik a halszagot ;))) onnantól az összes celebpicsa és fideszes ott fog úszkálni hátha megkívánja őt is egy delfin...
rokker33
Jól tették! Álhíreket terjesztő szarházi!!!Nem a wc a lényeg, hanem ami körülötte van és az kész lett amikorazt Novák átadta, akkor miért nem törölte az ál hireket? Remélem csak wc pucolónak veszik fel oda való ez a kontár!
koszpeko
@rokker33: Tudtam hogy hülye vagy.
A bandád és gazdáid, propaganda központjaiból mennyi firkászt lehetne elzavarni?
Néro2
@izéke: Kitelik tőlük. A delfin. De a delfint nem kéne rájuk kényszeríteni , állatvédelemből.
Aki Én
@Maccska: @rokker33: mi volt ebben az álhír?
Kész volt?
Nem!
Átadta?
Igen!
jáger laszló
Csak semmi szemérmesség
Ez 1 nyilvános budi és a kész!!
Akármi +lássa +lesheti!!
csak nem működik...
ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Menesztettek egy "jó efftársat"!!? "Ejnye"!
rokker33
@koszospeko: Nálad már senki sem lehet hülyébb...@Aki Én: a wc is kész lett pár napra rá csak a balos faszfejeknek mindig mindenbe belekell kötniük... nem a wc volt a lényeg...@m73: mi volt az álhír?? Az egész!
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 21:39 ☻ Kisebb kiigazítások még szükségesek, de az irány láthatóan jó. Petrencésrúdból, „fogpiszkáló, ha el nem b@szom!" - mondja végül a klasszikus viccben a fát faragó székely parasztbácsi. De Orbán még mindig farag, pedig már rég elb@aszott mindent körülöttünk. Mi meg ráfaragtunk, és közben még az almát is lezabálták a fejünkről.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/294887954_5419647331424664_2185854601639305079_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3sOyZSW8C00AX_7si0S&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBtwgs7OsOYaOmgNReICVF9i-MCtOTLKG4neu6rdL6pZQ&oe=64C41593
percsi
@rokker33: "nem a wc volt a lényeg..."
Ja, nem csak a wc volt a lényeg, hanem a hatalmas ablak is.
Kellemes lehet intézni a kicsi vagy nagy dolgot úgy, hogy közben emberek bámulnak! Vagy átadás után befalazták?
Nem az első eset!
Ez azt bizonyítja, hogy nem tisztelik katalint!

Nem értem, hogy egy jogállamban miért kell törölni a valós esetet, tényt?
A rengeteg fid. hazugsággal tele van az Internet!
drrotf
A főszerkesztő azt hitte hogy itt egy koedukációs WC épült, és már készen áll a mű, válasz falak nélkül is használhatják fiúk és lányok együtt.Ráfázott, ahelyett hogy tájékozódott volna.
KisGenyo2
A "rendes" főszerkesztő csak olyat tesz ki, amit szabad! Mindegyik tudja, mit vár el a "gazdája".
Nincs egyetlen objektív sajtótermék (ahogy ember sem), viszont sokféle van. Lehet "átlagolni", persze az kicsit több agymunkát igényel, mint csak az egyik, vagy csak a másik propagandát bevenni, az ellen oldalt meg sűrűn anyázni.
;-)
vitriol
Nem titok, hogy M.o.-on a kormány minden tagja betegesen hazug, s mivel ezen nem akarnak változtatni, úgy rendelkeztek, hogy mindenki mást is köteleznek a hazudozásra. Ennek esett áldozatul a főszerkesztő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.