Ungár Péter azt írja, a Momentum Mozgalom pártpolitikai hasznot húzott a tanártüntetésekből, a Momentum válaszában az LMP-t a Mi Hazánkhoz hasonlítja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem tudom hogy mit akarnak ezek a kis picsa pártocskák, azon kívül hogy mindent elbasznak. csak ártani tudnak egymásnak és az összefogásnak!!!már egy választást is elbasztak!!!
AMORÁLISOK
hát amig ti egymás torkának estek marhaságok kiagyalásával addig fog orbán a NYAKATOKON ülni ! az összefogásról nem himnuszt kellene zengeni hanem egy célért egy érdekért mindent felvállalní ,.ENNYI, aludjatok még pár évtizedet .aztán már se ország sem lakosság itt nem lesz ám, max mamutok meg robotok. Kopár fensikkal. Tokaji szőllőskertekkel orbán unokákkal.
Nessy
@dr. prédikátor: Az a baj, hogy hárman hatfelé húznak. Mindegyik pártvezető azt hiszi egyedűl is nyerni tudnak. Lehet,hogy a parlamentbe bejutnak, de ott sem tudnak összefogni. Ergo, nem jut az ellenzék egyről a kettőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.