Még sokan emlékeznek a Fidesz 13 évvel ezelőtti ígéretére, amely szerint hatalomra jutásuk esetén „két hét alatt fognak rendet tenni.”

Két hét alatt rendet teszünk: 17 éves erőszakolt 65 évest Tiszakarádon

Horrort élt át a 65 esztendős hölgy. Forrás: Tények

Az a 65 éves asszony, akit egy szilveszteri buli után erőszakolt meg egy 17 éves fiú Tiszakarádon, valószínűleg nem így látja. Ő azóta az utcára sem mer kimenni, annyira megviselték a történtek.

A fiatal tavaly szilveszterkor egy buliból tartott haza, amikor úgy döntött megerőszakolja a 65 éves nőt. A konyhában elváltoztatott hangon azt mondta a nyugdíjasnak, hogy azért kell lefeküdniük, mert ha megteszik, akkor a fiú ezért 5 ezer forintot fog kapni egyik ismerősétől – közölte a Tények.

Az asszony nagyon megijedt, de próbált védekezni:

haraptam-rúgtam ahogy tudtam, haraptam rúgtam végigmartam a nyakát és akkor hogy honnan jött elő ez az egész mert a kamera kint van és a kerítésen keresztül jöhetett ő be, mert be voltam zárkózva

– folytatta az asszony.

„Mikor nem sikerült neki, akkor még ráadásul még akkor bele akarta tenni a számba a nemi szervét is, úgyhogy rúgtam haraptam, ahogy tudtam, ahogy tudtam védekeztem” – részletezte a megtámadott nő.

Végül az asszony egy közeledő kocsi hallatán azt mondta a fiúnak, hogy biztos a rendőrök jönnek. Emiatt a bűnöző megijedt és elmenekült, a rendőrök pedig szinte azonnal elfogták; kamerafelvételek és a karmolásnyomok alapján azonosították be.

Az ügyészség a fiatalkorúval szemben fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltást indítványozott.

Forrás: Tények
Fotó: Tények

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Tehát ahol vannak állatok, és van bűnelkövetés, ott nincs rend?

Amúgy fordítsuk már le: "17 éves fiú" = cigánybűnöző.
Namely
Tehát ahol vannak állatok, és van bűnelkövetés, ott nincs rend?

Amúgy fordítsuk már le: "17 éves fiú" = cigánybűnöző.
simmering73
@Shikari: Szerintem meg Olajos Sanyibátyád védi. Ő ígérte a rendrakást.
Clavigo
@Shikari: Te miről beszélsz,muzsik..?
drrotf
A hormonok Pintér Sanya bácsi kijelentéséről nem szeretek tudomást, s így megtörtént ami megtörtént.A rend még mindig várat magára, pedig két hét már régen eltelt!
Levendula
Farkát levágni, vécén lehúzni. Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.