A fővárosi pénzügyekért felelős korábbi főpolgármester-helyettes, Bagdy Gábor szerint, "a fővárosi gazdálkodás alapvetően instabil". Azt állítja, hogy a város lényegében már most is csődben van, mivel a fizetési kötelezettségeit csak újabb és újabb hitelek felvételével tudja teljesíteni.

Forrás: hirsziget.blog
Feltöltő: Hírsziget
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A várat, parlamentet, minisztériumokat le lehet kapcsolni a hálózatról a spórolás jegyében. Pénz nélkül nem lehet város működtetni, akkor pedig bizonyos dolgokat meg kell szüntetni. Az első ilyen kézzelfogható dolog a közvilágítás, ami egy főváros esetében elég látványos és nemzetközi hírértékkel bíró esemény lenne, amihez fontos, hogy milyen kommunikáció társul. Ha kénytelen vagy lekapcsolni a közvilágítást mert elfogy a pénz és Viktorék jönnek azzal, hogy alkalmatlan vagy a városvezetésre, akkor védekezni kényszerülsz, ami ugye vesztes pozíció. De ha te jelented ki, hogy azért nem lesz közvilágítás, mert Viktorék elvették az üzemeltetésre szánt pénzt, akkor ők kényszerülnek védekezésre. Szerintem megfelelő kommunikációval ebből adott esetben elég sokat ki lehet hozni. Netán be lehet időzíteni augusztus 20-ra és bemutatni, hogy míg a kormány lenyúlja Budapest pénzét, másik oldalon két kézzel szórja f@szságokra mint a tüzijáték...
Eladott Ország
"Az viszont biztosan dermesztő, hogy egy kormány egyáltalán szolidaritási hozzájárulásnak nevezi a szabadrablást, az önkormányzatok nyílt kifosztását, és hogy szemrebbenés nélkül bosszút áll a 2 milliós főváros polgármesterén mit sem törődve azzal, hogy Budapest bedöntése milyen következményekkel jár arra a két millió emberre és az egész országra nézve. Mert ebben a sztoriban ez az egy dolog fontos: a rendszerszintű korrupció kormánya BÁRMI ÁRON vissza akarja foglalni a fővárost. Ha ehhez csődbe kell taposni Budapestet, ha ehhez ki kell cseszni 2 millió emberrel, akkor kicsesznek velük. Pedig nem Karácsonnyal csesznek ki, hanem a saját polgáraikkal. Akik nem kértek Orbán pártjából és Tarlós Istvánból 2019-ben. Megbocsáthatatlan bűn."
Eladott Ország
Tegnapi Metropol címlap: Karácsony az ígéretei ellenére felemeli a BKV jegyárakat. Ez nyílt uszítás! A jegyárak 2013 óta nem emelkedtek. Ha nem lennének a kormányzati elvonások, akkor is fel kellene emelni a jegyárakat mert infláció van és az olajárak és az energiaárak... A Metropol azzal nem kampányol, hogy jövőre kb 15-17%-al fognak emelkedni az autópálya díjak, mert arról pedig a kormány tehet kizárólag és az elb@szott gazdaságpolitikája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.